PremiumVET koersvoorspelling: VeChain sleept geweldige samenwerking binnen

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode werd er voor het eerst een VeChain (VET) analyse gedeeld. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier worden onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder gedeeld met onze leden.

Wat is VeChain (VET)?

VeChain is een erg uitgebreid smart contract platform en is opgezet met het doel om de authenticiteit van (luxe) producten te verifiëren. Het kan soms voorkomen dat bepaalde producten zo goed zijn nagemaakt en bijna niet te onderscheiden zijn van het origineel.

Tegenwoordig is de technologie van VeChain binnen veel verschillende sectoren gebruikt waaronder luxegoederen, landbouw, medicijnen, voedsel, logistiek en tot slot overheden. Wat VeChain dus uniek en bruikbaar maakt is dat zij middels smart contracts een transparante manier hebben gevonden om zonder dat er vertrouwen voor nodig is data kunnen uitwisselen tussen verschillende partijen.

Laatste VeChain (VET) nieuws

Een van de meest interessante berichten voor VeChain van de afgelopen tijd is een samenwerking met een grote naam. VeChain is namelijk sinds kort de officiële Layer 1 blockchain partner van de Ultimate Fighting Championship, ofwel de UFC. Door deze samenwerking staat de naam van VeChain op de mat waar de gevechten plaatsvinden. Dit zal voor veel naamsbekendheid zorgen.

Wat zijn de verwachtingen voor VeChain (VET)?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren.

Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse VET koers

VET is een coin waarvan de leden van de Discord community veel om vroegen. Speciaal door deze aanvraag hebben de analisten van Crypto Insiders een uitgebreide technische analyse geschreven over VET. Hieruit bleek dat VET op het moment in een Elliott Wave 12345 patroon zit. Waarbij we nu de 5e wave aan het vormen zijn. Hier wordt dus nog een flinke daling verwacht. In de Discord omgeving staat de volledige analyse voor je klaar met prijsniveaus en uitleg.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

afbeelding 1: Bovenstaande VET analyse is op 25 juli 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

VET kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laura
Heb jij ook al VET in je portfolio?

Laatste Nieuws

Volgende artikel