PremiumWAVES koers-analyse: Wat kunnen we nog van Waves verwachten?

WAVES is in de afgelopen dagen met ongeveer 20% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom de koers van deze cryptovaluta is gestegen. Ook analyseren we de koers zodat je een goed doordachte beslissing kunt maken om WAVES te kopen of verkopen.

Waves Protocol (WAVES) is een van de hardste stijgers van de afgelopen periode. Vannacht wist WAVES met ongeveer 20% de lucht in te gaan. Over de afgelopen zeven dagen zagen we WAVES met ongeveer 40% stijgen. Door de stijging staat WAVES op de 81e plaats op basis van marktwaarde. 

Wat is Waves?

Waves is een blockchain platform die probeert meerdere use cases te hebben. Zo biedt het platform Decentralized Applications (dApps) en smart contracts. Toen Waves in 2016 begon was haar focus het verbeteren van de eerste generatie blockchain platforms door bijvoorbeeld de bruikbaarheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Ondertussen is de missie van Waves een aantal keer veranderd en zijn er verschillende spin-off mogelijkheden op het platform toegevoegd.

Waarom stijgt WAVES in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou dit bericht kunnen zijn dat Waves zelf op hun Twitter-account heeft geplaatst. Dit bericht is best cryptisch echter kunnen we hieruit aannemen dat Waves bezig is met een Waves 2.0 platform. Dit heeft het team van Waves namelijk in het verleden al eens laten weten

Dit netwerk zal verbonden worden met Waves via een Bridge, laat Sasha Ivanov, oprichter van Waves, weten. Het doel van deze update is om het schaalbaarheids probleem op te lossen. Verdere details worden bekendgemaakt in de Waves 2.0 whitepaper. In januari en februari van dit jaar staat ook een groot marketing plan gereed. 

Dit zal voor veel hype zorgen voor het platform en haar update. Dit Twitterbericht is dus misschien onderdeel hiervan. Deze 2.0 versie van het platform kan uiteindelijk dus nog een interessante ontwikkeling worden.  

Technische analyse

Het technische plaatje van WAVES is eigenlijk best interessant. Als we kijken naar de vorige koers-analyse over WAVES zien we dat het neerwaartse kanaal hier door te trekken is met de recente prijsactie. Hierdoor zagen we dat de koers zich eigenlijk constant naar beneden aan het bewegen is. Dit is ook terug te zien in de koers. 

Het is op het moment dus nog best gevaarlijk om een positie te hebben in WAVES, totdat de neerwaartse trend doorbroken is. Bij een retest van de onderkant van het kanaal zou er nog wel een long te plaatsen kunnen zijn, echter moet hier ook goed opgelet worden. WAVES is vooralsnog redelijk gevaarlijk te traden op de korte termijn.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in WAVES? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel