PremiumWEMIX koers-analyse: Dit bericht zorgt voor veel nieuw volume

WEMIX is vandaag met maar liefst 20% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de WEMIX koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om WEMIX te kopen of verkopen.

Een van de hardste stijgers van de dag is WEMIX. Deze cryptocurrency steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 20%. Over de afgelopen zeven dagen zagen investeerders de koers met ongeveer 32% toenemen. Door de stijging staat WEMIX op de 213e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is WEMIX?

WEMIX is een op blockchain gebaseerd gaming platform dat is ontwikkeld door Wemade Tree wat een dochteronderneming is van WEMADE. WEMIX is een platform waarop gebruikers verschillende gaming decentralized applications (dApps) kan gebruiken zoals een wallet en een marktplaats voor zowel fungible tokens als non-fungible tokens (NFT’s). WEMIX wil de focus leggen op de ervaring binnen het blockchain gaming ecosysteem in plaats van op de handel in digitale activa, zoals andere doen volgens WEMIX.

Waarom stijgt WEMIX in waarde?

Een mogelijke reden van de stijging zou dit bericht kunnen zijn. In dit bericht wordt aangegeven dat WEMIX samen met een aantal andere cryptocurrencies verhandelbaar gemaakt zal worden op de OKX exchange. Dit is natuurlijk voor de prijs van de coin maar ook voor andere investeerders goed nieuws. Op deze manier zal de coin beschikbaar worden gemaakt voor zoveel nieuwe traders. Dit zal veel nieuw volume met zich mee kunnen brengen en de koers van de coin omhoog duwen, zoals ook al deels gebeurd is.

Technische analyse

Helaas ziet de grafiek er wat minder leuk uit. De koers heeft een prachtige stijging doorgemaakt aan het eind van het vorige jaar, echter is sindsdien alleen maar aan het dalen. De koers is zelfs weer helemaal terug naar het niveau van voor de harde stijging. De afgelopen dagen zien we echter wel een kleine stijging. Hierbij ligt er wat weerstand rond de $6,60. Dit is ook het niveau waar de koers op dit moment mee aan het stoeien is. Hier zouden we eerst overtuigend doorheen moeten breken voor we verder omhoog kunnen kijken.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in WEMIX? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

 

Laatste Nieuws

Volgende artikel