PremiumXRP en cardano flink onderuit, maar deze munt wil hard stijgen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van decentraland (MANA) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

XRP en cardano krijgen flinke klappen

XRP tikte begin deze week nog bijna $0,5 aan, maar is sindsdien alweer met 13% gedaald naar $0,43 en staat vandaag ook meer dan 4% in de min. Cardano tikte gisteren even $0,388 aan, maar zakt vandaag met meer dan 6% naar $0,363. Een goed moment voor de analisten van Crypto Insiders om de aandacht even te verschuiven naar een kleinere cryptomunt, die mogelijk op het punt van stijgen staat: decentraland (MANA).

Analisten verleggen focus naar MANA koers

MANA had het deze week in eerste instantie een stukje zwaarder dan de eergenoemde cryptovaluta. Nadat de koers piekte op $0,067 is deze gedaald met 16% naar $0,56, maar dat komt overeen met wat de analisten begin van de week hadden voorspeld.

Dat betekent dat MANA vanaf hier mogelijk hard kan stijgen, legden de analisten onlangs uit aan Premium leden:

“MANA blijft bullish en we verwachten op de korte termijn een kleine daling richting $0,58, maar dat kan dieper uitkomen. Om de weg naar boven in te zetten, zien we de koers echter liever niet te diep in de aangegeven groene box terugkomen. 

Zodra de koers support vindt, kan mogelijk een flinke stijging volgen. MANA ziet er dan ook in onze mening bullish uit. We leggen de eerste targets momenteel op $0,77. Met een doorbrak zou de koers zelfs naar $0,89 kunnen gaan. 

In de Premium omgeving zullen we snel een nieuwe analyse delen om deze verwachting stijging beter in beeld te brengen.”

Deze analyse is 20 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Leren hoe je van deze analyse kunt profiteren?

Als Premium lid krijg je niet alleen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta, ook kun je vragen stellen aan ervaren analisten en handelaren en een besloten groep van meer dan 1.000 leden. Zo leren we samen hoe we succesvol kunnen handelen met cryptovaluta. Wil je meer weten? Kijk dan op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post