Anycoin Direct review

Anycoin Direct is een van de oudste Nederlandse crypto exchanges dat door heel Europa actief is. De exchange biedt een gebruiksvriendelijke interface aan, waarin ook beginners op een eenvoudige manier de wereld van cryptocurrencies kunnen betreden.

Naar Anycoin Direct
Koop, verkoop, bewaar en swap crypto

Betrouwbaar

Gebruiksvriendelijk

Eigen app

Veilig

Kleiner aanbod van cryptocurrencies

Over

Navigeer snel naar …

Anycoin Direct Anycoin Direct Anycoin Direct Anycoin Direct Anycoin Direct

Klantbeoordeling

De recensies van Anycoin Direct laten zien dat de gebruikers behoorlijk te spreken zijn over de exchange. Van de te behalen 5 sterren ontvangt Anycoin Direct er 4,5, gebaseerd op 14.751 reviews van reviewplatform Trustpilot. Snelheid, betrouwbaarheid en het gemak zijn enkele terugkerende keywords.

scoort een 4,5 uit 14.751 reviews.

4,5
anycoin_direct_review_klant_beoordeling

Onze ervaring

anycoin_direct_onze_ervaring_gebruiksgemak

Anycoin Direct streeft ernaar om alles zo goed en eenvoudig te regelen voor hun gebruikers. Met behulp van de app is het heel eenvoudig om de markt en koersen van alle beschikbare cryptocurrencies te volgen. Ook is het mogelijk om cryptocurrencies als favoriet in te stellen waardoor je altijd op de hoogte blijft van het koersverloop van je favoriete munten.

Eenvoud komt ook naar voren in het kopen, swappen en verkopen van cryptocurrencies. De app is handig, heeft een strakke interface en is heel erg overzichtelijk. Een simpel en intuïtief platform is ideaal voor als je je eerste stap in de wereld van cryptocurrencies wilt zetten. De Anycoin Direct Vault zorgt er ook voor dat beginners met een veilige omgeving kunnen starten aan hun ontdekkingsreis. Dit is namelijk een digitale kluis waar je al jouw crypto op één veilige plek kunt bewaren. Hierin kunnen gebruikers ook onbeperkt hun tokens uitwisselen, zonder dat ze daarvoor de blockchain hoeven te gebruiken.

Daarnaast is het bij Anycoin Direct mogelijk om jouw aankopen op het handelsplatform direct naar een eigen wallet te laten sturen. Hiermee heb je zelf de volledige controle over je crypto-vermogen en hoef je geen enkele partij te vertrouwen. Als je een wallet bij een crypto exchange hebt, beheert die partij de private keys en is daarmee in principe de eigenaar van de wallet. Wij bij Crypto Insiders vinden het dan ook heel belangrijk dat Anycoin Direct in die zin het basisprincipe van crypto ondersteunt: decentralisatie.

Als laatste zien wij Anycoin Direct als een zeer betrouwbaar platform. Doordat het een in Nederland geregistreerde partij is, moet het aan alle strenge Nederlandse wet- en regelgeving voldoen. Hierdoor weet je zeker dat ze goed met je fondsen om zullen gaan. Ook hebben wij tot op heden nog nooit problemen ervaren met Anycoin Direct.

Handelskosten bij Anycoin Direct

De handelskosten bij Anycoin Direct liggen tussen de 1% en 3%. Bij bitcoin (BTC) ligt dit percentage over het algemeen tussen de 1% en 1,15% en bij andere cryptocurrencies is dit percentage wat hoger, tussen de 1,6% en de 3%. In tegenstelling tot veel andere exchanges, rekent Anycoin Direct ook nog enkele transactiekosten. Bij kooporders wordt er namelijk €0,50 gerekend als administratiekosten en bij verkooporders ligt dit bedrag op €1. Er wordt tevens geen gebruikgemaakt van een zogeheten staffel waar de handelskosten lager worden naarmate je meer handelt op het platform.

De kosten in het kort
Buy orders €0,50 aan administratiekosten
Sell en trade orders €1 aan administratiekosten
Bitcoin service fee 1%-1,15% van de in- of verkoopkoers
Service fee op andere coins 1,6%-3% van de in- of verkoopkoers
anycoin_direct_review_CTA

Koop, verkoop, bewaar en swap cryptocurrency

A bit smarter. A bit easier.

Anycoin Direct is goed te bereiken en kon mij hulp bieden bij het overzetten van mijn crypto
– Anoniem

Klantenservice bij Anycoin Direct

Bij een crypto exchange die als missie heeft om de beste en meest betrouwbare dienstverlening van de markt te bieden, is een klantenservice natuurlijk erg belangrijk. Anycoin Direct heeft een supportteam dat (potentiële) gebruikers graag te woord staat en helpt waar nodig. De cryptobeurs is te bereiken middels een chatfunctie op de website, per e-mail, Facebook en telefonisch op 0413-747174. Ook kan je het contactformulier invullen.

Om het handelen van crypto zo makkelijk mogelijk te maken zijn er ook veel vragen al beantwoord binnen een FAQ.

De Anycoin Direct app

Beoordeling Anycoin Direct app

  • Eenvoudig
  • Veilig
  • Toegankelijk
  • Strakke en simpele interface
  • Voor iOS en Android
  • Meerdere betaalmethoden
  • Live-chat ondersteuning
  • Crypto swappen

Beoordeling Anycoin Direct app

Sinds kort heeft Anycoin Direct zijn diensten weten uit te breiden naar een mobiele applicatie wat verkrijgbaar is in zowel de App Store als de Google Play Store. Via deze app staat gebruiksvriendelijkheid wederom hoog in het vaandel en is het kopen, verkopen en swappen van crypto zeer eenvoudig gemaakt.

Crypto in eigen beheer

Bij Anycoin Direct is het mogelijk om jouw cryptocurrencies in eigen beheer te nemen. Anycoin Direct heeft de mogelijkheid ingebouwd om jouw aankopen op het platform direct naar een eigen wallet te sturen. Hierdoor biedt Anycoin Direct je de mogelijkheid om daadwerkelijk de eigenaar te zijn van jouw cryptomunten.

anycoin-phone869x652

Stap 1

Het aanmaken van een account is een gemakkelijk proces bij Anycoin Direct. na het achterlaten van je E-mailadres ontvang je een verificatiecode waarna je enkele persoonlijke gegevens invult. Hierbij moet je denken aan je voornaam, achternaam, geboortedatum, geboorteplaats en dergelijke.

Stap 2

Vervolgens vul je je adresgegevens in en verzin je een wachtwoord om het aanmeldproces af te ronden. Optioneel kun je hierna een 2FA (tweevoudige verificatie) toevoegen aan je account. Ter verificatie van je identiteit zijn enkele belangrijke documenten vereist. Deze worden automatisch gecontroleerd door het systeem van Anycoin Direct, zodat jij in no-time kunt beginnen met je avontuur in de crypto-wereld

Stap 3

Als laatste is het natuurlijk van belang om geld of crypto op je account te storten. Bij Anycoin Direct is dit echter zeer eenvoudig: met een aantal klikken kan dit al geregeld zijn.

Veiligheid

Het feit dat Anycoin Direct een in Nederland gevestigd platform is, is het eerste argument waarom het veilig te noemen is. Het staat namelijk onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB).

Verder beschikt de crypto exchange over een zogenoemde Anycoin Direct Vault. Met de Vault kun je al je coins veilig op één plaats bewaren. Er zijn namelijk meerdere maatregelen getroffen om veiligheid van jouw assets te garanderen. Een speciale stichting (Anycoin Direct Holding Services) is opgericht om voor een onafhankelijk beheer en beveiliging te zorgen. Daarnaast is Fireblocks geïntegreerd, wat een complete set technologieën is die je digitale assets beschermen, beveiligen en terughalen mocht dat nodig zijn. 

Als laatste is een wallet verificatie vereist om crypto naar een externe wallet te sturen. Hierdoor geef je het bewijs af dat jij de eigenaar bent van het adres en is het praktisch onmogelijk om jouw cryptocurrencies naar een willekeurige externe wallet te versturen.

Onder toezicht

Anycoin Direct staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

Veilig opgeborgen

Anycoin Direct biedt de mogelijkheid om je crypto veilig op één plaats te bewaren.

Wallet verificatie

Sluit je een nieuwe wallet bij Anycoin Direct aan om je crypto naar toe te sturen? Dan dien je bewijs af te geven dat deze wallet daadwerkelijk van jou is. Wel zo veilig.

Liever kijken dan lezen?

Ben jij meer van het kijken en luisteren? Dan hebben we hiernaast ook een videoreview van Anycoin Direct voor je klaarstaan.

Nieuws over Anycoin Direct
book-of-meme-BOME-anycoin-direct-gratis-crypto
Nieuwe crypto toont meer potentie dan SHIB & zo krijg jij ‘m gratis
Memecoin trapt door en stijgt 749% - Nederlanders ontvangen gratis PEPE
Crypto analist verwacht dat PEPE een bizarre stijging gaat maken
Memecoin knalt door in onzekere markt, Nederlanders krijgen gratis BONK
Memecoin knalt door in onzekere markt, Nederlanders krijgen gratis BONK
bitcoin-BTC-halving-anycoin-direct
Crypto expert: Bitcoin moet 204% stijgen & Nederlanders krijgen gratis bitcoin

Veel gestelde vragen

Via Anycoin Direct kunnen gebruikers kiezen uit meerdere betaalmethoden, waaronder iDEAL. Hierdoor ben je in een mum van tijd klaar om jouw favoriete cryptomunten te kopen.

Voordat je aan de slag kunt bij Anycoin Direct is het verplicht om een kort verificatieproces te doorlopen. Dit gehele proces kost je slechts enkele minuten.

Een minimale leeftijd van 18 jaar is vereist om een account te openen bij Anycoin Direct. Mocht je jonger zijn en alsnog geïnteresseerd om cryptomunten te kopen, dan zul je dat eventueel met je ouders kunnen afstemmen.

Jazeker, Anycoin Direct is ook beschikbaar voor gebruikers uit België. De Diensten van Anycoin Direct zijn beschikbaar voor iedereen woonachtig in een SEPA land, met uitzondering van Duitsland.

Het is op dit moment bij Anycoin Direct niet mogelijk om cryptocurrencies te staken.

2FA betekent Two Factor Authentication en het voegt een extra beveiligingslaag toe aan je account. Hierdoor ben je nog beter beschermd tegen hackers.