Tot 100x leverage

Geavanceerde handelstools

Geweldige technologie

Sterke interface

Goedkope spothandel

Een eigen app

Derivaten zijn riskant

Gevestigd in Dubai

Over eToro

eToro is een sociaal platform dat particuliere beleggers de tools geeft om hun beleggingen zelf te beheren en tegelijkertijd te profiteren van een levendige online gemeenschap. Het platform biedt handel in een breed scala aan financiële instrumenten, waaronder aandelen, ETF’s, indices, grondstoffen, en natuurlijk ook cryptocurrencies. 

Met meer dan 30 miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd is eToro een leider in de financiële wereld. Het platform staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en sterke nadruk op gebruikerseducatie. Met eToro CopyTrader kunnen gebruikers zelfs de handelsstrategieën van andere succesvolle beleggers bekijken en automatisch kopiëren.

De ruim 224 reviews geven het platform gemiddeld 4.6 uit 5

Navigeer snel naar …

eToro eToro eToro eToro eToro

Klantbeoordeling

De gebruikerservaring op eToro wordt vaak als positief beschouwd, voornamelijk vanwege de gebruiksvriendelijke interface en het scala aan educatieve middelen. Op Trustpilot krijgt eToro een 4,3 met meer dan 20.000 reviews. Dat is niets minder dan indrukwekkend te noemen!

scoort een 4,6 uit 224 reviews.

4,6
etoro_review_klant_beoordeling

Onze ervaring

We hebben uitgebreid gebruik gemaakt van eToro en zijn behoorlijk onder de indruk van de veelzijdigheid en gebruikersvriendelijkheid van het platform. Bij het inloggen werden we begroet door een schoon en intuïtief dashboard dat direct toegang biedt tot een scala aan functies: van aandelen en ETF’s tot cryptocurrencies en grondstoffen. Het navigeren door deze diverse opties is verrassend eenvoudig, dankzij een goed ontworpen gebruikersinterface die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

Wat echt opviel was het sociale handelsaspect van het platform. De mogelijkheid om andere handelaren te volgen en te kopiëren via het CopyTrader-systeem is een ongekende functie die nieuwkomers kan helpen snel de kneepjes van het vak te leren. Dit sociale netwerk aspect wordt versterkt door een actieve online gemeenschap, die onderling tips en strategieën deelt. Hier voel je je niet geïsoleerd als handelaar; er is een heel ecosysteem van gebruikers waarvan je kunt leren en met wie je kunt interageren.

 

Ook opmerkelijk is de educatieve focus van eToro. Met een uitgebreide ‘Trading Academy’ inclusief webinars, video’s, en quizzen, is eToro erop gericht om van zijn gebruikers goed geïnformeerde handelaren te maken. Dit komt goed van pas als je nog nieuw bent in de wereld van financiële handel. Het is evident dat eToro wil dat zijn gebruikers slagen en het heeft de hulpmiddelen om dat te bereiken.

Qua kosten is eToro vrij transparant. Er zijn geen kosten voor het storten van geld, en de spreads zijn duidelijk aangegeven. Dit is een verademing in een industrie waar verborgen kosten vaak de norm zijn. Echter, het is cruciaal om de spreads in de gaten te houden omdat ze variëren afhankelijk van de marktvolatiliteit en het soort activa dat je handelt.

Aan de klantenservicezijde, hoewel doorgaans behulpzaam, hebben we enkele variabiliteit ervaren in reactietijden, vooral tijdens piekuren. Maar de beschikbare middelen voor zelfhulp, zoals de FAQ-sectie, zijn grondig en bieden antwoorden op de meeste algemene vragen.

Als ik een vraag heb over het platform van eToro, dan kan ik vaak direct vinden in de FAQ.
– Anoniem

Klantenservice bij eToro

eToro heeft klantenservice hoog in het vaandel staan. Als gebruiker van het platform heb je meerdere mogelijkheden om contact te leggen, waaronder via e-mail en live chat. Daarnaast bestaat er een uitgebreide en gedetailleerde FAQ-sectie. eToro heeft klaarblijkelijk veel tijd en energie gestoken in de service die klanten wordt geboden.

eToro stelt klantenservice als een van zijn topprioriteiten. Gebruikers hebben verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice, waaronder via live chat, e-mail, en een gedetailleerde FAQ-sectie op de website. De klantenservice is beschikbaar in meerdere talen en streeft ernaar om vragen en problemen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Het platform biedt ook een uitgebreide support sectie met stapsgewijze handleidingen en video-tutorials om gebruikers te helpen het meeste uit hun handelservaring te halen.

De eToro app

Beoordeling eToro App

  • Intuïtieve interface
  • Snelle uitvoering van handel
  • Real-time prijsupdates
  • Synchronisatie met desktopplatform
  • Uitgebreide handelsinstrumenten
  • Betrouwbare beveiligingsfuncties
  • Crypto en aandelen

Beoordeling eToro App

De eToro app biedt een naadloze overgang van het desktopplatform en behoudt dezelfde gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit, waardoor handelen onderweg moeiteloos wordt. eToro handelaren en investeerders kunnen altijd en overal aan hun trekken komen op deze manier!

Crypto aanbod op eToro

eToro biedt een indrukwekkend scala aan cryptocurrencies voor handel, met een totaal van 80 verschillende cryptovaluta. Het platform gaat verder dan het aanbieden van enkel mainstream munten zoals bitcoin (BTC) en ethereum (ETH). Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om te handelen in een verscheidenheid aan andere populaire en opkomende cryptocurrencies zoals bitcoin cash (BCH), cardano (ADA), en dogecoin (DOGE).

Dit brede aanbod maakt eToro een uitstekende keuze voor zowel beginnende als ervaren crypto-handelaren die hun portfolio willen diversifiëren. Of je nu wilt investeren in bewezen cryptocurrencies of wilt experimenteren met nieuwere, minder bekende opties, eToro biedt de flexibiliteit en variëteit die je zoekt in een crypto-handelsplatform.

Wat het crypto aanbod op eToro extra bijzonder maakt is natuurlijk het feit dat je hier ook in aandelen kunt handelen. Op deze manier heb je eigenlijk alle investeringsopties beschikbaar onder een dak, hetgeen vandaag de dag vrij uniek is!

etoro_review_etoro_app_screens

Stap 1

Het aanmaken van een account bij eToro is een relatief eenvoudig en gestroomlijnd proces, ontworpen om gebruikers zo snel mogelijk aan de slag te laten gaan. Na het bezoeken van de website of het downloaden van de app, wordt je gevraagd om basisinformatie te verstrekken zoals je naam, e-mailadres, en een wachtwoord. Een verificatiemail wordt vervolgens naar je e-mailadres gestuurd om de registratie te voltooien.

Stap 2

Na de eerste registratiestap volgt een serie verificatieprocessen. Dit is een belangrijke fase omdat eToro strikte Know Your Customer (KYC) en Anti-Money Laundering (AML) protocollen volgt. Je wordt gevraagd om identificatiebewijzen zoals een paspoort of rijbewijs, evenals een recente nutsrekening om je adres te bevestigen. Deze stappen kunnen enige tijd in beslag nemen, maar ze zijn cruciaal om een veilige handelsomgeving te garanderen.

Stap 3

Ongeverifieerde accounts kunnen te maken krijgen met lagere handels- en opnamelimieten. Eenmaal volledig geverifieerd, worden deze beperkingen opgeheven, wat meer vrijheid biedt voor handel en opnames. Al met al biedt het registratieproces van eToro een evenwichtige mix van gebruiksgemak en strenge beveiligingsmaatregelen.

Een introductievideo van GoldRepublic

Veel gestelde vragen

Zeker, bij eToro is het mogelijk om met iDeal te betalen. Dit proces is enorm gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Met iDeal kun je bij eToro maximaal 50.000 euro in een keer storten, meer dan genoeg dus voor de gemiddelde gebruiker.

Ja, dit moet. Voordat je aan de slag kunt moet je de zogenaamde Know Your Customer (KYC) procedure doorlopen. Dit houdt in dat je je persoonlijke gegevens naar waarheid invult en een foto van uw identiteitsbewijs maakt en opstuurt. Nadat dit is voltooid kun je van alle functies gebruik maken.

Voor het bezitten van crypto is er geen leeftijdsvereiste. Voor het gebruik van crypto exchanges moet je echter minimaal 18 jaar oud zijn. Dit dien je aan te tonen tijdens het verificatie process tijdens te registratie van je account.

eToro is een enorm internationale exchange en opereert eigenlijk overal ter wereld, ook in België!

Voor de veiligheid van je account kan er ook een 2 factor authenticatie ingesteld worden in plaats van de beveiligingscheck per e-mail. Dit maakt het proces nog sneller. Deze authenticatie gaat door middel van een code die je op een authenticator app op je telefoon te zien krijgt.