ProfitFarmers is gratis te gebruiken

Overal trades plaatsen

Scanners

Veel verschillende tools

Niet zelf de markt in de gaten houden

Veel verschillende ordertypes

Vrij prijzig

Je kunt altijd verlies boeken

Over ProfitFarmers

Het is geen geheim dat het overgrote gedeelte van de handelaren in de cryptocurrency markt niet echt geïnteresseerd is in de technologie achter cryptocurrencies maar wel in het maken van winst. Doordat cryptocurrencies soms erg in prijs kunnen fluctueren is dit ook helemaal geen gekke instelling. ProfitFarmers is bedoeld om klanten te helpen met het profiteren van de volatiliteit op de crypto markt. 

Het platform is geschikt voor elke soort trader. Een beginnende trader die weinig verstand heeft van de markt voor gevorderde traders die het traden naar een hoger niveau willen tillen door gebruik te maken van functionaliteiten zoals de uitgebreide trading terminal, breakeven stop-loss, en de gelaagde limit orders.

De ruim 69 reviews geven het platform gemiddeld 4.3 uit 5

Navigeer snel naar …

ProfitFarmers ProfitFarmers ProfitFarmers ProfitFarmers ProfitFarmers

Klantbeoordeling

Gebruikers van ProfitFarmers zijn over het algemeen tevreden over de dienst. Ze waarderen vooral de gebruiksvriendelijke interface, het eenvoudige registratieproces en de effectieve handelssignalen. Op Trustpilot krijgt ProfitFarmers een 4,2 sterren met 62 reviews. Dat is natuurlijk ronduit uitstekend te noemen, al is de hoeveelheid reviews wel wat aan de lage kant.

scoort een 4,3 uit 69 reviews.

4,3

Onze ervaring

profit_farmers_review_onze_ervaring_simpel

ProfitFarmers biedt een eenvoudige navigatie en duidelijke uitleg van de verschillende functies op het platform. De handelssignalen waren gemakkelijk te begrijpen en te volgen en al snel was het mogelijk om handelssignalen te volgen.

De automatische uitvoering van transacties is ook nuttig, vooral voor beginnende handelaren die mogelijk moeite hebben met het handmatig plaatsen van orders. Met de automatische uitvoering van transacties wordt gepoogd zorgen weg te nemen met betrekking tot het missen van winstgevende kansen.

Een ander voordeel van ProfitFarmers is de mogelijkheid om meerdere handelsstrategieën te volgen. Je kunt daarbij kiezen tussen verschillende strategieën op basis van je eigen risicotolerantie en investeringsdoelen, wat het platform waarschijnlijk geschikt maakt voor een breed scala aan handelaren.

Bovendien biedt ProfitFarmers educatief materiaal, waaronder video’s en artikelen, om gebruikers te helpen bij het begrijpen van de basisprincipes van crypto-handel en het maximaliseren van winst. Deze bronnen zijn vooral voor beginners vrij handig.

profit_farmers_review_onze_ervaring_CTA

Probeer gratis

Maak gratis een account aan en probeer ProfitFarmers uit.

Via de live chat werd ik vrij snel geholpen met mijn vragen.
– Anoniem

Klantenservice bij ProfitFarmers

De klantenservice van ProfitFarmers is vrij professioneel. Ze zijn bereikbaar via live chat en e-mail, en het support team is vriendelijk en deskundig. Vragen worden snel en grondig beantwoord. Het is duidelijk dat het bedrijf veel waarde hecht aan klanttevredenheid en goede ondersteuning biedt.

Stap 1

Het registratieproces bij ProfitFarmers is eenvoudig en snel. Om je aan te melden, moet je een account aanmaken met je e-mailadres en een wachtwoord.

Stap 2

Vervolgens wordt er een verificatie-e-mail naar je gestuurd om je account te bevestigen. Na de bevestiging kun je inloggen en beginnen met het verkennen van het platform.

Stap 3

Er is ook een optionele identiteitsverificatie voor extra beveiliging en om de handelslimieten te verhogen. Het is belangrijk om te weten dat ProfitFarmers niet direct met fiat-valuta’s werkt, dus je moet eerst cryptocurrencies naar je account sturen vanaf een externe wallet of exchange om te kunnen handelen.

Bekijk hoe je ProfitFarmers gebruikt

Veel gestelde vragen

Het is niet mogelijk om bij ProfitFarmers met iDEAL te betalen. Wel kunnen gebruikers fiatgeld storten via SEPA-banktransacties of met een creditcard. Voorheen waren iDeal transacties wel mogelijk, maar helaas is dit verleden tijd.

Ja, dit moet. Voordat je aan de slag kunt moet je de zogenaamde Know Your Customer (KYC) procedure doorlopen. Dit houdt in dat je je persoonlijke gegevens naar waarheid invult en een foto van uw identiteitsbewijs maakt en opstuurt. Nadat dit is voltooid kun je van alle functies gebruik maken.

Voor de veiligheid van je account kan er ook een 2 factor authenticatie ingesteld worden in plaats van de beveiligingscheck per e-mail. Dit maakt het proces nog sneller. Deze authenticatie gaat door middel van een code die je op een authenticator app op je telefoon te zien krijgt.

ProfitFarmers is een enorm internationaal platform en opereert eigenlijk overal ter wereld, dus ook in Belgie!

Voor het bezitten van crypto is er geen leeftijdsvereiste. Voor het gebruik van crypto exchanges moet je echter minimaal 18 jaar oud zijn. Dit dien je aan te tonen tijdens het verificatie process tijdens te registratie van je account.