Kasper Wienk Kasper Wienk
12/07/2021 18:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/07/2021 18:30 Columns

Voor ’t zelfde geld: Ga je aan bitcoin en andere crypto verdienen met technische analyses

icon-columns
Columns

Crypto Insiders geeft een uniek aanbod met een nieuwe serie artikelen genaamd ‘Voor ‘t zelfde geld’. Hierin interviewen wij onze crypto coaches, analisten en andere crypto fanaten over hun standpunt in de markt 

In de eerste artikelen doen we een voorstelrondje. Dit is om te laten zien wie zij zijn en waarvoor je bij deze insiders terecht kan. Deze keer spreken wij Albert (31), alias AppY, een technisch analist bij Crypto Insiders.

Actieve discord members van Crypto Insiders kennen Albert van zijn scherpe technische analyses van de bitcoin koers en andere crypto. Wie hem vraagt om bepaalde tips of analyses, weet dat hij niet de beroerdste is tijd vrij te maken.

De van origine aandeel- en valuta trader maakt al sinds zijn 17e technische analyses. “Ik wilde in het begin helemaal niks weten over crypto. Ik was zelfs argwanend tegenover digitale valuta. Maar door de verveling tijdens corona wilde ik toch eens kijken of er wat in deze markt te halen viel.”

Crypto mining is helemaal niet zo slecht voor het milieu als je denkt
Crypto mining is helemaal niet zo slecht voor het milieu als je denkt

Een transparant portfolio

Wat Albert een one-of-a-kind analist maakt; hij is erg transparant over zijn portfolio.

Ik was op 22 december gestart met 1.000 euro. Al snel merkte ik dat dit een veel explosievere markt is dan de aandelen of valuta markt. Normaal kan ik met aandelen zo’n 20-30% per jaar verdienen, maar bij crypto had ik het idee dat ik mijn geld tien keer kon verdubbelen in korte tijd.

In vier maanden tijd kwam hij erg dicht bij zijn voorspelling. In april stond zijn portfolio op 9.300 euro. “Maar toen ging het mis”, vertelt Albert. “Door mijn emotie heb ik niet op tijd gereageerd op een eventuele dip. Wat resulteerde in een flinke daling in mijn portfolio.” Een maand later had hij nog 3.500 euro over.

Advertentie

Totale rendementen

“Ik ben een echte bankier en kijk naar de totale rendementen ten opzichte van de initiële investering. 250% winst in een half jaar tijd is een prachtig rendement. Als ik dat vergelijk met een aandelenmarkt is dit een winst als je 10 jaar in de aandelenmarkt zit.”

Ik besef me goed dat de markt moet meewerken om zulke grote winsten te behalen, maar het is goed te doen met een onderbouwing vanuit technische analyses. Mijn tip is: het is beter om weinig te verdienen dan veel te verliezen.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Samen sterk

Het doel van Albert is om de traders in de discord community van Crypto Insiders naar een hoger niveau te tillen.

Ik help ze met het maken van technische analyses. Doordat zij deze analyses ook delen met de community, bouwen we samen veel kennis op.

“Als je deze content wil volgen: kom bij onze discord”, zegt Albert. “Hier deel ik gratis informatie en cursussen om de groep beter te maken. Samen staan we sterk en maken we goede content om winstgevende trades te maken.”

Deel dit artikel
Kasper Wienk

Kasper is een journalist en crypto analist die voor het eerst over crypto hoorde in 2017. Hij raakte enthousiast over de mogelijkheden van digitale valuta’s en het handelen erin. Ondanks een verlies van 80% van zijn eerste investering, gaf hij niet op maar werd vastberaden om alles van de crypto-markt te begrijpen en er een passief inkomen uit te halen. Kasper heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het schrijven over cryptovaluta, vaak ondersteund door technische en fundamentele analyses.

Net binnen
Trending
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Columns nieuws

Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Column
Tim Kamp
Columns
Advertentie