Kasper Wienk Kasper Wienk
28/10/2021 18:00 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/10/2021 18:00 Columns

Voor ’t zelfde geld: Kan je winstgevende trades kopiëren

icon-columns
Columns
Voor ’t zelfde geld: Kan je winstgevende trades kopiëren

Crypto Insiders geeft een uniek aanbod met een nieuwe serie artikelen genaamd ‘Voor ‘t zelfde geld’. Hierin interviewen wij onze crypto coaches, analisten en andere crypto fanaten over hun standpunt in de markt. Deze keer is het de beurt aan Matthew Tansley, oprichter van Profit Farmers.

“We omschrijven Profit Farmers graag als een ‘crypto copy-trading co-pilot’”, zegt Tansley.

Wij helpen mensen toegang te krijgen tot de enorme financiële mogelijkheden door de grootste pijnpunten en leercurves weg te nemen. Je kopieert als het ware de trades die wij maken. Het enige wat je nodig hebt is een Binance account.

Profit Farmers heeft kunstmatige intelligentie (AI) die geprogrammeerd is om specifieke trading setups te zoeken door het uitvoeren van verschillende technische analyses. “Deze analyses zijn gebaseerd op historische en actuele prijsinformatie voor elk muntpaar. Dit proces is simpelweg niet mogelijk in real time door een mens, maar het menselijke element van onze experts geeft ons de kans om dubbel te controleren wat het systeem denkt.”

De menselijke touch in combinatie met de AI is ook nodig, aangezien het zelf geen nieuws toepast op zijn technische analyses. Het systeem kan bijvoorbeeld aanraden om ethereum te kopen op basis van technische gegevens, maar wat als er aankomende conferenties of politieke gebeurtenissen zijn waardoor dat een slecht idee zou zijn? “Dan kunnen we bijvoorbeeld weigeren om zo’n handelsplan te delen”, legt Tansley uit. “Onze experts creëren ook handmatig handelsideeën en houden de lopende transacties in de gaten op tekenen van zwakte.”

Je kunt bij ProfitFarmers direct aan de slag met een semi-geautomatiseerd handelen. Gebruik de couponcode CRYPTO-INSIDERS en ontvang direct $100 korting.

Is het mogelijk voor overheden om Bitcoin ooit volledig te verbieden?
  • icon-columns
    Columns

Voor iedereen

Het platform biedt mogelijkheden voor elke trader; beginner of expert.

Beginners kunnen winstgevende transacties maken in een paar klikken en experts kunnen hun trading aanzienlijk verbeteren door onze geavanceerde functies en expert signalen. Sommige onderliggende signaalstrategieën zijn geschikt voor actieve traders die de grafieken in de gaten houden. Iemand met een fulltime baan zou deze trades bijvoorbeeld overslaan.

“Aangezien wij de ‘co-piloot’ zijn, bepaalt de gebruiker zelf welke trades hij uitvoert en hoe het trade plan precies verder gaat”, zegt Tansley. Deze co-piloot helpt een selectie te maken van goede trades, maar je moet wel zelf de trades maken. “Je kan bijvoorbeeld een transactie kopiëren en de break-even stop-loss functie gebruiken, terwijl een ander die misschien heeft uitgezet of op een andere instelling heeft staan. Gebruikers kunnen hun trades halverwege aanpassen of zelfs vroegtijdig sluiten.”

Advertentie

Garantie

“Soms doen mensen mee zonder de instructies te lezen en klagen vervolgens dat het niet werkt. Aangezien we mensen niet rechtstreeks kunnen controleren, kunnen we geen garantie geven over persoonlijke prestaties. Wat we wel kunnen controleren is het systeem en de prestaties van de signalen”, zegt Tansley.

“Wij bieden een 30 dagen geld terug garantie die geldig is in het geval dat de win rate onder 60% daalt voor die periode. In die situatie zouden we het ermee eens zijn dat we niet genoeg winstgevende kansen hebben gecreëerd voor iemand om voordeel uit te halen. Gewoonlijk hebben we een winstpercentage van 70-80%, maand na maand, dus er is genoeg kans om winst te maken.”

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Onderscheid

Iedereen kent de trading call-groepen op Telegram en Discord. Volgens de de oprichter onderscheidt Profit Farmers zich hiervan en hij beweert zelfs dat ze de concurrentie volledig wegblazen. “Als eerste hebben wij de copy-trading functionaliteit en geavanceerde trading features,” zegt Tansley. “Daarnaast zijn wij erg betrouwbaar. Onze resultaten worden publiekelijk gepubliceerd en we hebben het echt goed gedaan sinds onze lancering. We delen ook een aantal van onze signalen en updates gratis in ons Telegram kanaal zodat iedereen kan zien dat we geen resultaten verzinnen.”

Wil je meer weten over Profit Farmers? Kijk dan op hun website voor meer informatie.

 

Deel dit artikel
Kasper Wienk

Journalist en crypto analist Kasper hoorde voor het eerst over crypto in 2017. Hij werd enthousiast over alle mogelijkheden die digitale valuta’s kunnen bieden, maar ook het handelen in crypto sprak hem aan. Dat je dat laatste beter kan doen zonder emotie leerde hij op de harde manier; Kasper verloor na zijn eerste investering 80% van zijn portfolio in korte tijd. Dit zorgde er niet voor dat hij de handdoek in de ring gooide, maar dit gaf hem juist de drive om alles van de crypto-markt te begrijpen om hier vervolgens een passief inkomen uit te putten.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie