Kasper Wienk Kasper Wienk
12/11/2021 19:21 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/11/2021 19:21 Columns

Voor ’t zelfde geld: Nemen deze NFT coins de cryptomarkt over

icon-columns
Columns
Voor ’t zelfde geld Nemen deze NFT coins de cryptomarkt over

Crypto Insiders geeft een uniek aanbod met een nieuwe serie artikelen genaamd ‘Voor ‘t zelfde geld’. Hierin interviewen wij onze crypto coaches, analisten en andere crypto fanaten over hun standpunt in de markt. Deze keer is het de beurt aan crypto coach Wessel Kersting, die praat over zijn laatste aankopen.

“In het vorige interview hadden we het over CDT. Deze coin ging veel harder dan ik eigenlijk verwacht had. Het duurde mij twee maanden om 500% winst te hebben. Dit was het moment dat ik het goed vond, CDT was te hard gestegen en dit kon voor mijn gevoel niet doorzetten. Ik heb daarmee een hele mooie trade gemaakt, waardoor ik me kan focussen op nieuwe hypes.”

Bitcoin, Ethereum en Solana: gaan we nu van elke crypto een ETF zien?
Bitcoin, Ethereum en Solana: gaan we nu van elke crypto een ETF zien?

Metaverse

Zoals sommigen al weten is Kersting een echte hype-trader. “De nieuwste hype waarmee ik me bezighoud is de metaverse en NFT hype. De verandering van Facebook naar de nieuwe naam Meta luidde de ‘hypeklok’ voor dit soort coins. Ik heb nu allemaal coins die deze richting ingaan. Ik wil dit ook verder onderzoeken om mijn portfolio uit te breiden.”

“Deze hype trade ik voor korte, mid, en lange termijn. Ik ben echt van mening dat dit super goede projecten zijn . Coins waar ik nu bijvoorbeeld in zit zijn Bitcoin Monster Hunt (BCMC), Smooth Love Potion (SLP), Alien Worlds (TLM), Superfarm (SUPER) en The Sandbox (SAND). Dit zijn allemaal NFT coins waarin ik veel vertrouwen heb voor de komende tijd”, zegt Kersting.

Advertentie

Potentie in bear markt

“Ik gebruik dollar cost average om mijn positie op te bouwen in deze munten. In een bear markt  hebben deze coins namelijk nog steeds potentie. Iedereen die gamet zal alsnog deze coins nodig hebben om spellen te spelen. Het gaat helemaal boomen als er goede ‘triple A’ spellen uitgegeven worden. Mensen die nu niet in crypto zitten maar wel gamen, kunnen er waarschijnlijk niet meer omheen om ook crypto te gebruiken.”

Kersting verwacht het meeste van SAND. “Sandbox wordt nu al veel gespeeld en in dat spel worden al NFT’s verkocht. Er wordt dus nu al een bepaalde schaarste in het spel gecreëerd en het spel groeit alleen maar verder. Ik heb er superveel vertrouwen in.”

“Het is zeker aan te raden om je in deze markt te verdiepen. NFT coins zijn een gigantisch grote hype die waarschijnlijk een zeer stabiele fundering kunnen opbouwen in de cryptowereld. Ze zijn nu haast niet meer weg te denken en met de komst van een metaverse is het voor mij een no-brainer investering. Ik probeer mijn kansen te spreiden in zo veel mogelijk coins die zich bezighouden met deze tak van crypto”, zegt Kersting.

Wil jij weten in welke coins Wessel verder investeert, of heb je vragen met betrekking tot NFT’s of de metaverse. Schroom niet om aan te kloppen op de digitale deur van de Crypto Insiders discord omgeving. Hier staat Wessel altijd klaar voor vragen of opmerkingen.

Deel dit artikel
Kasper Wienk

Journalist en crypto analist Kasper hoorde voor het eerst over crypto in 2017. Hij werd enthousiast over alle mogelijkheden die digitale valuta’s kunnen bieden, maar ook het handelen in crypto sprak hem aan. Dat je dat laatste beter kan doen zonder emotie leerde hij op de harde manier; Kasper verloor na zijn eerste investering 80% van zijn portfolio in korte tijd. Dit zorgde er niet voor dat hij de handdoek in de ring gooide, maar dit gaf hem juist de drive om alles van de crypto-markt te begrijpen om hier vervolgens een passief inkomen uit te putten.

Net binnen
Trending
Duitsland bijna klaar met Bitcoin dump: minder dan 20% blijft over
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Duitsland bijna klaar met Bitcoin dump: minder dan 20% blijft over
3 redenen waarom de bitcoin koers al dagen daalt
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Advertentie

Trending Columns nieuws

3 redenen waarom crypto de komende maanden goud kan worden
3 redenen waarom crypto de komende maanden goud kan worden
Column
Tim Kamp
Columns
Advertentie