BLOX

Voor degene die zonder al teveel gedoe bitcoin (BTC) of een van de andere grote cryptocurrencies wil kopen en deze wil vasthouden voor de lange termijn, is de BLOX-app een handige oplossing. De applicatie maakt het mogelijk om gemakkelijk crypto te kopen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de beveiliging en andere zaken die mogelijk bij het kopen van cryptocurrency komen kijken. Op deze pagina lees je wat BLOX is, welke cryptocurrencies je er kan kopen en waarom BLOX nét even anders is. Meer lezen over BLOX? Bekijk dan ook onze review!

BLOX_app_logo

Wat is BLOX?

BLOX is een applicatie voor Android en Apple iOS, ontwikkeld door het Nederlandse Bitcoin-bedrijf BTC Direct. Het doel van BLOX is om het kopen en verkopen van cryptocurrencies zo makkelijk mogelijk te maken en zo de wereld van cryptocurrency een stuk toegankelijker te maken voor iedereen. Er is geen technische kennis nodig om cryptocurrency te kopen en verkopen via de app, zo hoef je bijvoorbeeld geen eigen bitcoin wallet aan te maken. Je hoeft geen wallet aan te maken omdat BLOX een zogeheten custody-dienst biedt. Dit houdt in dat de cryptocurrency die je binnen deze app koopt voor jou worden opgeslagen. BLOX bewaart je cryptocurrency in een veilige opslag waardoor het kopen en verkopen van bijvoorbeeld bitcoin binnen enkele minuten geregeld is. Met BLOX investeer gemakkelijk en zonder toeters en bellen in de populairste cryptocurrencies.

Gebruik promocode CRYPTOINSIDERS tijdens het registreren van je BLOX-account en ontvang direct €5,- cadeau! Dit bedrag kan je in de app direct gebruiken om bijvoorbeeld bitcoin te kopen!

Simpel en snel

Zoals in de introductie al is benoemd is de eenvoud van BLOX een voordeel ten opzichte van andere omwisseldiensten. Bij de laatstgenoemde diensten dien je in sommige gevallen eerst een eigen wallet aan te maken voordat je cryptocurrencies kunt kopen, zoals bij SATOS en Anycoin Direct. Hoewel je met een eigen wallet alle controle hebt over de veiligheid van je vermogen, kan dit voor starters net te ingewikkeld zijn. Ervarenere handelaren geven er vaak de voorkeur aan omdat het vermogen dat je opbouwt dan ook echt van jou is. https://youtu.be/YF52_GJFi18 Ben je niet echt geïnteresseerd in de onderliggende technologie van de verschillende cryptocurrencies en wil je gewoon gemakkelijk en snel cryptocurrency kopen en verkopen via je telefoon en deze voor de lange termijn vasthouden? Dan biedt BLOX een mooie oplossing. Via BLOX koop je cryptocurrencies namelijk direct vanuit je eigen bankrekening zonder dat daar bijvoorbeeld wallet-adressen aan te pas komen. Wanneer je je cryptocurrency weer verkoopt zal je de euro’s ook weer direct op je eigen bankrekening gestort krijgen. Dit is een van de redenen waarom BLOX zeer makkelijk in gebruik is.

Veiligheid en bescherming

BLOX zorgt voor de beveiliging van de door jou gekochte cryptocurrency. Doordat BLOX een vrij gesloten systeem biedt kan een hacker niet via de app bij je crypto komen. Het ergste wat een hacker zou kunnen doen is je cryptocurrency verkopen, waarna het geld op je eigen bankrekening terechtkomt. Je account is namelijk enkel en alleen verbonden aan jouw bankrekening. Dit maakt tevens het herstellen van je account simpel, mocht je je wachtwoord kwijt raken of vergeten. Wel betekent dit dat je geen toegang hebt tot de private keys van de wallet waarin je cryptocurrency door BLOX worden bewaard. Zoals eerder benoemd is BLOX hiermee wellicht minder geschikt voor blockchain-puristen. Zij zijn namelijk van mening dat, wanneer je geen toegang hebt tot deze keys, je eigenlijk niet écht de cryptocurrency bezit die in je wallet staan. Een andere bijkomstigheid van het bijzonder makkelijk te gebruiken systeem van BLOX is dat je de cryptocurrency in de app niet naar derden kan versturen. Koop je bijvoorbeeld bitcoin, dan zal je de bitcoin niet vanuit de app naar een andere wallet van bijvoorbeeld een vriend kunnen sturen.  Kortom, wil je cryptocurrency kopen als investering en er verder niet naar omkijken? Dan biedt BLOX een overzichtelijke en makkelijk te gebruiken app. Zo investeer je zonder gedoe en technische kennis gemakkelijk in je favoriete cryptocurrrency!

Deze crypto’s koop je met BLOX

BLOX biedt op dit moment de volgende cryptocurrencies aan die middels de app makkelijk zijn te kopen en te verkopen:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Ripple (XRP)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Stellar (XLM)
 • EOS (EOS)
 • Monero (XMR)
 • Zcash (ZEC)

Aan de slag

Om een van de bovengenoemde cryptocurrencies te kopen met BLOX dien je de volgende vier stappen te volgen.

 1. Download de BLOX-app voor Android en Apple
 2. Maak een account aan
 3. Stort geld op je account met iDEAL
 4. Koop je favoriete cryptocurrencies!

Meer lezen over BLOX? Bekijk dan ook onze review!

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.