Redactie Redactie
13/07/2023 15:00 6 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/07/2023 15:00

4 hete cryptomunten in presale van deze zomer

icon-featured
Featured
Bitcoin-beursfonds-ETF-crypto

Foto: Shutterstock/Iryna Budanova

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


De temperaturen schieten in Nederland nog wat heen en weer, maar de zomer is toch echt begonnen. Voor de crypto markt kan dit vaak dipjes veroorzaken, omdat er in de zomer minder getrade wordt. 

Het is echter niet gezegd dat deze trend zich ook in 2023 gaat herhalen. Sterker nog, het lijkt eerder de andere kant op te gaan als we de koersen van Bitcoin en Ethereum over de afgelopen periode analyseren. 

In de afgelopen weken wist Bitcoin namelijk weer door de grens van $30.000,- te breken, terwijl de koers een maand geleden nog zo rond de $26.000,- schommelde. Inmiddels is de koers stabiel gebleven en heeft het zelfs een aantal keren de $31.000,- kunnen testen. 

Ook andere cryptomunten zitten al eventjes in de lift. Zo is de Ethereum koers in minder dan een maand gestegen van $1.630,- naar een tijdelijk hoogtepunt van $1.970,-. 

Voor Ethereum staat de belangrijke grens van $2.000,- als volgende test op het programma. Daarmee komt het overigens nog niet in de buurt van de recordkoers van meer dan $4.500,- die eind 2022 behaald werd. 

Belgische solana handelaar geniet van 600% winst door ‘long-strategie’
Belgische solana handelaar geniet van 600% winst door ‘long-strategie’

Welke crypto gaat stijgen?

Welke crypto deze zomer gaat stijgen, is voor een groot deel afhankelijk van de gehele crypto markt. Als deze door stijgt zoals de afgelopen weken zullen er vele andere cryptomunten kunnen profiteren. 

Mocht de markt wel weer te maken krijgen met een dipje is het belangrijk om de juiste keuzes te maken en op zoek te gaan naar cryptomunten die ondanks dit dipje toch goed kunnen presteren. 

Eén van de mogelijkheden die je hiervoor hebt, is het investeren in nieuwe cryptomunten die als presale aangeboden worden. De achterliggende projecten van deze presales zijn altijd vol in ontwikkeling en dat kan voor mooie prijsstijgingen zorgen. 

Denk bijvoorbeeld aan het moment waarop deze cryptomunten voor het eerst beschikbaar komen bij een crypto exchange. Dit zorgt vaak voor een eerste stijging in de prijs waardoor je als vroege investeerder flink kan profiteren. 

1. Launchpad XYZ 

Launchpad XYZ is een nieuw crypto trading platform dat extra veel functies aan wil bieden zodat je nooit meer meerdere platforms hoeft te gebruiken. Zo begint het bij Launchpad XYZ allemaal bij Trading Edge, een apart gedeelte van de website waarin je een overzicht vindt van alle huidige Web3 crypto projecten. 

Van al deze projecten vind je de huidige financiële informatie en een score die door het platform gegeven wordt. Deze score is de Launchpad Quotient, een cijfer die je een eerste indicatie kan geven van de potentie van het project. 

Naast het overzicht van alle crypto projecten kun je via het platform ook direct investeren in de cryptocurrency die je gevonden hebt. Dat kan via de trading terminal van Launchpad XYZ of door gebruik te maken van de gedecentraliseerde exchange. 

Het platform biedt zowel beginnende als ervaren crypto traders een fijne ervaring. Ervaren traders kunnen gebruikmaken van alle unieke functies terwijl beginnende traders meer kunnen leren over de markt en wat Web3 inhoudt. 

Voor het gebruik van het Launchpad XYZ platform heb je de bijbehorende tokens nodig, LPX. Deze tokens zijn nu verkrijgbaar in een presale die je vindt op de website van Launchpad XYZ. 

>>> Nu naar de Launchpad XYZ Presale <<< 

2. yPredict

Door naar het volgende nieuwe crypto trading platform met een eigen crypto token. De reden dat er twee van deze projecten in staan is vanwege het succes van dit soort cryptomunten. 

Zo zagen we al de munten van exchanges als Crypto.com en Binance een enorme vlucht naar boven maken doordat deze exchanges veel gebruikt worden. Voor het nieuwe yPredict project kan dit ook gaan gelden. 

Dit nieuwe platform, met de eigen YPRED token, biedt gebruikers de mogelijkheid om kunstmatige intelligentie te gebruiken bij het samenstellen van hun crypto trading strategie. 

De AI van yPredict bekijkt bijvoorbeeld 24 uur per dag de koersen van bekende cryptocurrency om je te waarschuwen zodra hier bepaalde patronen in ontdekt zijn die het verloop van de koers kunnen voorspellen. 

Je krijgt wanneer je YPRED in een staking pool zet tot wel 45% rente per kwartaal over de vastgezette tokens. Dit komt doordat er een deel van het opgehaalde geld vanuit abonnementen terugvloeit naar deze staking pool. 

>>> Koop nu YPRED tokens <<< 

3. DeeLance

DeeLance is een nieuw platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar kunnen vinden en door middel van crypto technologie veiliger met elkaar kunnen samenwerken. Zo kunnen met smart contracts bepaalde afspraken vastgezet worden. 

Het platform van DeeLance zal gaan bestaan uit een marktplaats waarop opdrachtgevers bepaalde opdrachten aan kunnen bieden en freelancers deze op kunnen eisen. Daarnaast is er ook een NFT marktplaats en zelfs een eigen metaverse. 

In die metaverse kun je een virtuele kantoorruimte huren en zo meetings organiseren met opdrachtgevers of andere personen waar je via DeeLance mee samenwerkt. 

Bij het DeeLance platform hoort de DLANCE token die gebruikt zal worden voor alle transacties op het platform. Je koopt de token nu in een presale waar tot nu toe al $1,5 miljoen is opgehaald. Om de token te kopen ga je naar de DeeLance website en wissel je ETH, BNB of USDT in voor de nieuwe token. 

>>> Doe mee met de presale van DeeLance <<< 

4. Ecoterra

Tot slot is daar Ecoterra, een platform waarop duurzaamheid een cruciale rol speelt. Met Ecoterra kunnen consumenten en bedrijven zich nog beter inzetten tegen klimaatverandering en vervuiling. 

Daarvoor zijn een aantal verschillende mogelijkheden die beginnen met een Recycle-to-Earn principe. In de nog uit te brengen Ecoterra app kun je alle producten die je koopt scannen en vervolgens recyclen bij een Ecoterra recycling apparaat. 

Hiervoor krijg je in de app uitbetaald in ECOTERRA tokens die je vervolgens kunt verkopen, of gebruiken voor één van de andere mogelijkheden in de app.

Zo komt Ecoterra met een eigen marktplaats waarop grondstoffen die gewonnen zijn uit de recycling aangeboden worden. Ook is er een marktplaats waarop CO2-rechten te verhandelen zijn, zodat bedrijven en consumenten hun eigen uitstoot kunnen compenseren. 

Die compensatie vind je terug in je eigen impactprofiel waardoor het voor het eerst mogelijk is om de inzet van bedrijven op het gebied van duurzaamheid op een transparante wijze terug te vinden. 

>> Haal nu ECOTERRA tokens in huis <<< 


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Advertentie

Trending Featured nieuws

Slimme keuzes in crypto en aandelen leveren Roberto 1.000% winst op
Slimme keuzes in crypto en aandelen leveren Roberto 1.000% winst op
Advertentie