Redactie Redactie
27/02/2023 13:09 9 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/11/2023 13:56

5 opties voor investeren in crypto na de crash

icon-featured
Featured

Foto: Shutterstock/Ground Picture

Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Goede opties voor het investeren in crypto combineren utility, hoge gebruikerspercentages en unieke technologische oplossingen om de droom van een belegger te realiseren. De crypto markten beginnen te ontbranden, omdat blockchain technologie voorop loopt in technologische vooruitgang in verschillende belangrijke wereldwijde industrieën.

Enkele interessante opties om te  investeren in crypto zijn te vinden in gaming, finance en kunst, naast vele andere sectoren die zijn getransformeerd door blockchain. Dit is een lijst van mogelijke crypto met potentie:

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Metacade (MCADE)

Metacade kan een aangrijpende optie zijn voor na de crasj. Het is een gloednieuw GameFi-platform dat blockchain-technologie combineert met klassieke arcadespellen en een groot aantal verschillende manieren biedt om crypto-inkomsten te verdienen.

Het MCADE-token wordt gebruikt om beloningen uit te betalen in de metaverse arcade, die de grootste verzameling online arcade-spellen zal hosten van de blockchain. De arcade biedt zowel informele als competitieve gameplay. Gebruikers kunnen deelnemen aan toernooien met betaalde toegang en kunnen strijden om de kans om grote crypto prijzen te winnen.

Daarnaast wil Metacade de sociale hub worden voor de bredere Web3 community. Een belangrijk onderdeel van dit aspect is de create-to-earn functie, waarbij gebruikers worden beloond voor hun bijdragen. Dit kan het plaatsen van game beoordelingen, het delen van alfa of interactie met andere leden van de Metacade-community omvatten. In ruil voor het maken van content op het platform kunnen gebruikers MCADE-token beloningen verdienen.

Metacade helpt op twee belangrijke manieren om vooruitgang te boeken in het bredere GameFi-ecosysteem. Ten eerste zal de work-to-earn functie banen voor crypto-gebruikers creëren en adverteren, waardoor gepassioneerde en enthousiaste professionals een carrière in blockchain kunnen starten. Ten tweede zal het Metagrants programma game-ontwikkelaars in een vroeg stadium financieren, waardoor de volgende golf van innovatie in de GameFi-sector rechtstreeks wordt ondersteund.

Waarom zou je MCADE kopen?

Het MCADE-token is gloednieuw, wat betekent dat het waarschijnlijk het ergste deel van de crypto crash heeft gemist. Het token begon onlangs met de presale en was tijdens de eerste fasen volledig uitverkocht, met maar liefst $2,7 miljoen opgehaald in de eerste 7 weken. Sindsdien heeft het $6,6 miljoen op weten te halen. Metacade is naar eigen zeggen veelbelovend voor de toekomst en vroege investeerders kunnen de komende jaren profiteren van een aanzienlijk opwaarts potentieel.

Metacade biedt zijn gebruikers uitgebreide verdienmogelijkheden naast functies die zijn ontworpen om vooruitgang te boeken voor blockchain-technologie. Het zou in de loop van de tijd een waardevol GameFi-project kunnen worden op basis van marktkapitalisatie, waardoor het een interessante crypto investering is na de crypto crash.

Advertisement

XRP (XRP)

XRP is een gedecentraliseerde cryptocurrency, ontworpen om te worden gebruikt bij grensoverschrijdende betalingen. Het project kan een efficiëntere methode bieden voor het verwerken van internationale transacties in vergelijking met traditionele financiële diensten.

Een belangrijke reden waarom XRP een van de beste crypto investeringen is, is dat het kan worden gebruikt als reservevaluta om snelle en goedkope valuta-uitwisselingen mogelijk te maken. Het is een van de meest kosteneffectieve vormen van het overboeken van geld over bestaande markten. Daarom is Ripple Labs, het bedrijf achter XRP, partnerschappen aangegaan met grote instellingen zoals JP Morgan en The Bank of England.

Bovendien is XRP het native token van XRP Ledger (XRPL), een gedistribueerde grootboektechnologie die is ontworpen om gedecentraliseerde financiële transacties te ondersteunen. Ontwikkelaars kunnen softwaretoepassingen op XRPL bouwen en digitale activa op het netwerk minten, inclusief fungible en non-fungible tokens (NFT’s).

Waarom zou je XRP kopen?

XRP is het onderwerp van een lopend geschil tussen Ripple Labs en de Securities and Exchange Commission (SEC). De SEC riep Ripple Labs op het matje omdat XRP een asset is en geen cryptocurrency. De rechtszaak loopt al sinds 2020 en zou vanaf het begin de prijsactie voor het XRP-token hebben tegengehouden.

XRP bereikte tijdens de bullmarkt van 2021 geen nieuwe all-time high, in een tijd waarin de overgrote meerderheid van de cryptocurrencies in Web3 explosieve winsten boekte. Hoewel een negatief resultaat van de rechtszaak het XRP-token op de lange termijn zou kunnen schaden, wordt algemeen verwacht dat dit onwaarschijnlijk is.

Het meest waarschijnlijke resultaat van de rechtszaak is een positieve uitspraak in het voordeel van Ripple Labs, wat betekent dat XRP in de ogen van Amerikaanse toezichthouders wordt geclassificeerd als een cryptocurrency. Dit zal naar verwachting leiden tot grote prijsstijgingen voor het XRP-token, waardoor het een goede optie is voor investeren in crypto na de crypto crash van 2022.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin (BTC)

Een van de beste opties om te investeren in crypto na de crypto crash is uiteraard Bitcoin (BTC). Het is een digitale valuta waarmee gebruikers overal ter wereld anonieme, veilige transacties kunnen uitvoeren. Bitcoin was de eerste cryptocurrency die blockchain-technologie gebruikte, omdat de Bitcoin-blockchain een gedistribueerd digitaal grootboek is dat automatisch financiële transacties bijhoudt.

Bitcoin verschilt van traditionele valuta omdat het gedecentraliseerd is en werkt op een peer-to-peer-netwerk, waardoor betalingen van de ene gebruiker rechtstreeks naar de andere mogelijk zijn. Transacties met behulp van de Bitcoin-blockchain zijn veilig en onveranderlijk zonder dat een neutrale derde partij het grootboek moet verifiëren en onderhouden.

Om deel te nemen aan Bitcoin-transacties en mining, hebben gebruikers gespecialiseerde hardware en toegang tot internet nodig. Bitcoin heeft bewezen zeer betrouwbaar te zijn, met een enorm potentieel voor het verwerken van betalingen en valutatransfers op wereldschaal.

Waarom zou je BTC kopen?

Bitcoin is de grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, evenals de oudste. Het heeft bewezen extreem robuust te zijn en is aanzienlijk gegroeid in termen van zowel gebruikers als fiat-waarde sinds het voor het eerst werd gemaakt.

BTC creëert doorgaans trends in de cryptocurrency-markt door middel van zijn 4-jarige halving cycles. Bij een halving event wordt de block reward voor het minen van Bitcoin gehalveerd. Het volgende halving event staat gepland voor begin 2024.

Elk voorgaand halving event heeft een crypto-bullmarkt op gang gebracht, en crypto-bearmarkten komen meestal nadat Bitcoin een nieuwe all-time high heeft bereikt. BTC is een van de beste opties voor investeren in crypto na de crypto crash van 2022, omdat het waarschijnlijk het eerste token zal zijn dat aan kracht wint voorafgaand aan de volgende bull-trend in de markt.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Filecoin (FIL)

Filecoin (FIL) is een andere optie voor investeren in crypto na de crypto crash. Het is een gedecentraliseerd netwerk dat blockchain-technologie gebruikt om online gegevens veilig op te slaan en te delen. Aangezien het Filecoin-netwerk gedecentraliseerd is, wordt het niet gecontroleerd door entiteiten, waardoor Filecoin een van de veiligste en meest betrouwbare methoden is om gevoelige informatie online op te slaan.

Filecoin wordt aangedreven door het eigen cryptocurrency-token Filecoin (FIL). Gebruikers worden gestimuleerd om lid te worden van het netwerk door middel van cryptocurrency-beloningen, aangezien blokvalidators FIL-tokens kunnen verdienen voor het verhuren van hun harde schijfruimte en het bieden van opslagcapaciteit.

Deze nieuwe vorm van cloudopslag heeft het potentieel om de bestaande markt radicaal te veranderen vanwege de lage kosten en hoge beveiliging. Filecoin is een van de beste opties voor het investeren in crypto en heeft grote investeerders van over de hele wereld aangetrokken met de baanbrekende benadering van gedeelde opslag.

Waarom zou je FIL kopen?

In de afgelopen jaren hebben rapporten van grote gecentraliseerde bedrijven die de gegevens van hun gebruikers verkopen voor controverse gezorgd en vragen doen rijzen over online veiligheid. Google, Amazon, Facebook, Microsoft en Apple worden dagelijks door miljarden mensen over de hele wereld gebruikt, wat betekent dat zij, samen met andere grote technologiebedrijven, enorme hoeveelheden gegevens over hun gebruikers kunnen verzamelen die mogelijk als gevoelig worden beschouwd.

Door een gedecentraliseerd cloudopslagsysteem te creëren, kan Filecoin gebruikersgegevens en andere gevoelige informatie beschermen. Cloudopslag is ook verhandelbaar op het netwerk, zodat iedereen met een internetverbinding geld kan verdienen met zijn schijfruimte. Gebruikersgegevens zijn beschermd en anoniem op het Filecoin-netwerk, wat kan helpen om de online veiligheid te verbeteren.

Filecoin is een unieke blockchain-oplossing die de komende jaren een steeds belangrijkere rol zou kunnen gaan spelen in de internetcultuur. Dit geeft FIL-token een groot opwaarts potentieel, waardoor het een van de beste opties voor investeren in crypto is na de crypto crash van 2022.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity (AXS) is een op blockchain gebaseerd spel waarmee spelers de fantasiewezens Axies kunnen verzamelen, trainen en bestrijden. De game maakt gebruik van blockchain-technologie, digitale schaarste en volledig eigendom van activa om Axie-eigenaren de mogelijkheid te geven om hun digitale activa echt te bezitten.

Axies zijn volledig aanpasbare gameplay-items, waarmee gebruikers verschillende onderdelen kunnen verzamelen die als NFT’s worden gemint. Deze NFT’s kunnen vrij worden verhandeld op de Axie-marktplaats, waardoor gamers geld kunnen verdienen met hun Axie-collecties of extra wezens kunnen kopen voor hun verzameling.

Andere in-game activiteiten zijn onder meer het fokken van Axies, wat een manier is om Axie-waarde te verhogen. Gebruikers kunnen verkennen, missies voltooien en strijden tegen andere spelers met behulp van hun Axie-verzameling, en cryptocurrency-beloningen verdienen voor de voortgang die ze in de game boeken.

Waarom zou je AXS kopen?

Het AXS-token leed tijdens de crypto crash van 2022. Dit komt grotendeels doordat de Ronin Bridge, een unieke Ethereum sidechain die speciaal voor de Axie Infinity-game is gebouwd, werd gehackt. Het was de grootste DeFi-exploit in de geschiedenis, waarbij meer dan $600 miljoen verloren is gegaan.

Ondanks dit negatieve nieuws blijft Axie Infinity een van de beste opties om te investeren in crypto die er zijn. Het platform blijft een van de grootste gebruikersbases in Web3 aantrekken en de game loopt voorop in de GameFi-sector en is sinds de lancering in 2018 een pionier op het gebied van play-to-earn.

Axie Infinity trok vóór de crypto crash dagelijks meer dan 2 miljoen gebruikers en zal naar verwachting in de loop van de tijd zijn eerdere hoogtepunten terugkrijgen. 

Conclusie

De MCADE-token heeft zojuist het presale evenement gelanceerd, wat betekent dat het ondergewaardeerd lijkt in vergelijking met het potentieel op de lange termijn. Metacade kan de grootste on-chain arcade worden en biedt gebruikers uitgebreide verdienmogelijkheden, dus het is geen wonder dat het al veel aandacht trekt.

MCADE stijgt van $0,008 naar $0,02 in de loop van de presale, wat investeerders slechts een beperkte tijd geeft om in te stappen voor de best mogelijke prijs. Metacade is voorbestemd om een toonaangevend GameFi-platform te worden.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Featured nieuws

Nieuwe meme coins Memeinator en Memeland nemen het tegen elkaar op
Nieuwe meme coins Memeinator en Memeland nemen het tegen elkaar op
Ripple (XRP), Decentraland (MANA) & InQubeta (QUBE) kijken naar doorbraken
Ripple (XRP), Decentraland (MANA) & InQubeta (QUBE) kijken naar doorbraken
bitcoin-mining-rollman-mining-BTC-bitcoin
Je eigen Bitcoins maken vanuit huis? Gratis gesprek en €500 korting
Advertisement