Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Als beginner je eerste bitcoin (BTC) kopen? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Zelfs de mensen waarvan onlangs pas de interesse is gewekt voor bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies hebben de flinke stijging van de bitcoin-koers van vorige week zaterdag hoogstwaarschijnlijk meegekregen. De recente prijsbeweging is een opvallende, zeker omdat het de op drie na grootste beweging is in de geschiedenis van bitcoin! Het is niet gek gedacht dat bitcoins positieve trend de beginners op de cryptocurrency-markt laat overwegen hun eerste aankoop te doen. Wat blijkt? Het is voor veel starters een spannende stap, zeker als men niet precies weet waar op te letten. Het e-book van Cryptohulp.nu biedt nu uitkomst en helpt mensen bij de eerste keer bitcoin kopen

als_beginner_je_eerste_bitcoin_BTC_kopen_dan_is_dit_wellicht_iets_voor_jou_boek

Wijzer en zekerder aan de slag

- Advertentie -

In eenvoudige taal behandelt het e-book wat cryptocurrencies zijn en waar je veilig je eerste bitcoins kan kopen. Waarom zou je je bitcoin bij een broker kopen en waarom op een cryptocurrency exchange, en hoe maak je dan een account aan op een exchange? Ook op deze vragen krijg je antwoord. Daarnaast wordt behandeld hoe je je cryptocurrencies zo veilig mogelijk bewaart. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verschil in risico als je je cryptocurrencies bewaart op een exchange in plaats van op een hardware wallet. Het beknopte e-book van Cryptohulp.nu gaat ook in op een aantal veiligheidsaspecten die meer dan eens over het hoofd worden gezien. Zo is onder andere het gebruik van een complex wachtwoord, two factor authentication en een e-mail specifiek voor cryptocurrency-activiteiten een must! Kortom, middels het e-book zou je wijzer en zekerder je eerste cryptocurrency-aankopen kunnen doen. 

Hulp op afstand

Mocht je na het lezen van het e-book toch nog vragen hebben? Dan biedt Cryptohulp.nu een besloten chatgroep voor degenen die het digitale boek hebben aangeschaft. In deze chatgroep kunnen de mensen achter Cryptohulp.nu je te woord staan en kan er met de community discussie worden gevoerd.  

Dus, sta jij op het punt je eerst cryptocurrency te kopen en kan je wat hulp en begeleiding gebruiken om zo veilig mogelijk aan de slag te gaan? Surf dan naar cryptohulp.nu voor een gedegen start!

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.911,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.877,40 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.933,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.948,30 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.970,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.912,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.877,40 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.933,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.948,30 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.970,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...