Redactie Redactie
01/09/2023 18:00 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/09/2023 18:00

Bitcoin stabiliseert na val: XRP en InQubeta’s groeiverwachting

icon-featured
Featured

Bitcoin and cryptocurrency investing concept. Bitcoin cryptocurrency gold coin. Trading on the cryptocurrency exchange. Trends in bitcoin exchange rates. Rise and fall charts of bitcoin.

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


De plotselinge daling van bitcoin (BTC) onder de $25.000 grens zorgde voor schokgolven in de cryptocurrency markt. Deze daling liet handelaren en investeerders verbijsterd achter vanwege de volatiliteit die de hele digitale valutamarkt overspoelde. De daling werd versterkt door het pessimistische sentiment onder handelaren en het ontbreken van marktcatalysatoren om de prijzen omhoog te duwen. Ondanks deze uitdagende omstandigheden heeft BTC zich gestabiliseerd en heeft het opnieuw het niveau van $26.000 overschreden.

Te midden van de tumultueuze marktprestaties heeft het herstel van bitcoin vernieuwd optimisme onder investeerders aangewakkerd, waarbij hun aandacht wordt gevestigd op Ripple (XRP) en InQubeta (QUBE). Deze twee cryptocurrencies trotseren de neerwaartse trend en bewegen zich naar nieuwe hoogtepunten, ondanks de meltdown van de cryptomarkt. Een mogelijke opvatting is dat Ripple en InQubeta op weg zijn naar een opleving.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

InQubeta (QUBE) blijft stijgen tijdens presale

De vraag naar InQubeta tokens wordt aangedreven door zijn positie in de durfkapitaal- en crowdfundingsectoren. Voorheen beperkten kleine kapitaalbronnen en vermogende angel-investeerders particuliere beleggers om lucratieve durfkapitaalkansen te benutten. Start-ups hadden moeite om financiering te verkrijgen zonder aanzienlijke aandelen weg te geven.

InQubeta pakt dit probleem aan als DeFi-crypto met door aandelen gedekte NFT’s. AI-start-ups kunnen hun aandelen tokeniseren als gefractioneerde NFT’s op de marktplaats van InQubeta, zodat gewone investeerders deze NFT’s kunnen kopen met behulp van InQubeta-tokens. Dit democratiseert investeringen in de AI-sector en maakt veelbelovende investeringen mogelijk die eigendom vertegenwoordigen in AI-bedrijven met het potentieel om in waarde te groeien.

De missie van InQubeta is om fondsenwerving en investeringen voor bedrijven en investeerders te vereenvoudigen. Na de lancering van de crypto ICO is de waarde van QUBE met 60% gestegen, van $0,007 naar $0,0112 per token.

De lopende derde fase van InQubeta’s crypto ICO biedt aantrekkelijke kortingen en een bonus van 10% Dit biedt een uitstekende kans om betrokken te raken met deze lucratieve vooruitzichten. QUBE-houders zullen ook genieten van extra voordelen, waaronder staking voor extra inkomsten en stemrechten. 

Advertisement

XRP’s (XRP) juridische geschil kan zijn waarde verhogen

Marktconsolidaties worden vaak gezien als kansen voor maximale winst. Deze fasen laten betere stopverliezen toe in vergelijking met volatiele marktprijzen. Ripple heeft nog geen hoge prijzen behaald, wat investeren tegen zijn terugvalpercentage veelbelovend maakt. De recente retracement van XRP wordt gekoppeld aan de mogelijke heropleving van de rechtszaak tegen de SEC.

Hoewel Ripple aanzienlijk is gedaald, voorspelden experts een mogelijke rally voor de cryptocurrency. Er is een grotere kans dat Ripple Labs deze zaak ook kan winnen na hun winnende reeks in juni van dit jaar. Analisten zijn optimistisch dat een overwinning voor Ripple positieve sentimenten voor XRP zou kunnen versterken, wat zou leiden tot een enorme rally. 

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Terugkeer van Bitcoin (BTC) naar $26.000 benadrukt prijsstabiliteit

Er zijn meldingen dat de laatste daling van Bitcoin begon toen het nieuws bekend werd dat de zeer verwachte Bitcoin ETF vastliep en dat de regelgeving voor cryptocurrency in Azië werd aangescherpt. Deze meldingen veroorzaakten een lawine van dalende prijzen voor belangrijke cryptocurrencies, en Bitcoin bleef niet achter bij de algemene daling, die door het niveau van $26.000 zakte. Naarmate de zorgen over de regulering van Aziatische cryptocurrency verminderen, bereikte BTC stabiliteit nadat het kort boven de $25.000 prijs was geklommen. Kort daarna herstelde BTC zich boven de $26.000, mogelijk om even op adem te komen na een wilde rit.

Conclusie

De innovatieve aanpak van InQubeta om investeringen in de AI-sector te democratiseren via door aandelen gedekte NFT’s heeft een snaar geraakt bij investeerders, wat heeft geleid tot een aanzienlijke stijging van de waarde van het QUBE-token. Ondertussen heeft de recente retracement van XRP, beïnvloed door juridische onzekerheden en reguleringsdynamiek, het vooruitzicht van experts niet getemperd. Het optimisme dat voortkomt uit mogelijke juridische overwinningen en een bullish koers naar nieuwe hoogtepunten toont de veerkracht van deze altcoin aan.

Bezoek de InQubeta Presale 

Volg InQubeta op Social Media


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement

Trending Featured nieuws

altcoin-BNB-Inqubeta-QUBE
Altcoins Shiba Inu, Decentraland en InQubeta hopen op vuurwerk
Nieuwe meme coins Memeinator en Memeland nemen het tegen elkaar op
Nieuwe meme coins Memeinator en Memeland nemen het tegen elkaar op
Ripple (XRP), Decentraland (MANA) & InQubeta (QUBE) kijken naar doorbraken
Ripple (XRP), Decentraland (MANA) & InQubeta (QUBE) kijken naar doorbraken
Advertisement