Roy van Krieken Roy van Krieken
14/10/2023 18:58 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/10/2023 13:48

Bitcoin tikt de $28,4K aan; Kava en InQubeta wijzen op een bullish trend

icon-featured
Featured

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Terwijl het jaar vordert, blijft de cryptomarkt even onvoorspelbaar en opwindend als altijd. De recente stijging van Bitcoin naar $28,4K heeft schokgolven door de industrie gestuurd en een enorme clearout van $110 miljoen aan futures veroorzaakt. Maar terwijl Bitcoin veel aandacht krijgt, geven andere top crypto’s, met name Kava (KAVA) en InQubeta ($QUBE), aanwijzingen voor een bullish momentum dat de aandacht van elke investeerder verdient.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

InQubeta ($QUBE)

Voordat we ingaan op de finesses van de cryptogiganten, is het belangrijk om InQubeta in de schijnwerpers te zetten, een nieuwe ICO die steeds luider weerklinkt in de gangen van blockchain-innovatie. Het domein van AI-technologie belooft ongekende mogelijkheden, met start-ups die doorbraken realiseren, variërend van advanced machine learning tot state-of-the-art robotics. Maar te midden van deze baanbrekende innovaties blijft de wereld van investeringen in dergelijke ondernemingen bezaaid met uitdagingen en risico’s. InQubeta is hier om dat beeld te veranderen.

Door een crowdfundingplatform te introduceren dat fractionele investeringen mogelijk maakt in baanbrekende AI-startups, overbrugt InQubeta de traditioneel grote kloof tussen veelbelovende startups en potentiële investeerders. Deze initiatiefneming bevordert een gedemocratiseerde investeringsmogelijkheid en verwelkomt iedereen, van doorgewinterde elites uit Silicon Valley tot nieuwkomers.

De QUBE-token, een deflationaire ERC20-munt, biedt crypto-enthousiasten een nieuwe kans. Naast zijn intrinsieke waarde positioneert de structuur van beloningen het als een van de beste cryptomunten om nu te kopen. De QUBE-token heeft ook een 2% koop- en verkoopbelasting die wordt doorgestuurd naar een verbrandingswallet en een extra 5% belasting die naar een speciaal beloningsfonds wordt geleid. Het gebruik van QUBE op de InQubeta NFT-marktplaats versterkt verder zijn positie en maakt naadloze, transparante investeringen in AI-startups mogelijk.

Met een indrukwekkende $3,5 miljoen al veiliggesteld in zijn presale en een toekomstige routekaart met innovaties zoals de lancering van de NFT-marktplaats en InQubeta DAO, bereid dit platform zich naar eigen zeggen voor om een belangrijke speler te worden in de AI-investeringswereld.

Bitcoin op een achtbaanrit

Terug naar de reus, de recente rally van Bitcoin naar $28,4K was verrassend. Deze plotselinge stijging leidde tot een aanzienlijke clearout, waarbij maar liefst $110 miljoen aan futures werd weggevaagd. Deze enorme opschudding dient als herinnering aan de volatiele aard van de cryptomarkt. Hoge beloningen gaan vaak gepaard met hoge risico’s. Zoals altijd wordt investeerders aangeraden om voorzichtig te zijn en zich te wapenen met onderzoek en kennis.

Kava (KAVA) sluit zich aan bij de bullish trend

Kava, een andere naam die golven maakt, blijft niet achter. Als een toonaangevend DeFi-project biedt Kava gebruikers een scala aan gedecentraliseerde financiële diensten, waaronder stablecoins, obligaties en leningen. Zijn inheemse activum, KAVA, geeft een sterke opwaartse trend aan, versterkt door zijn fundamentele krachten en het algemene marktsentiment.

Conclusie

Het crypto-landschap blijft een focuspunt van zowel opwinding als speculatie. Terwijl de recente opkomst van Bitcoin en de daaropvolgende clearout van futures het middelpunt van de belangstelling hebben ingenomen, suggereren de opkomende bullish trends van top altcoins zoals Kava (KAVA) en, nog belangrijker, InQubeta (QUBE), een dynamische, evoluerende markt.

Bezoek InQubeta Presale 

Doe mee met de InQubeta Communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie