Roy van Krieken Roy van Krieken
08/11/2023 16:33 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/11/2023 11:54

Bitget Revolutioneert crypto exchange met Web3 Wallet en Swap Integratie

icon-featured
Featured

Bitget, top crypto derivaten en copy trading platform heeft de lancering van zijn nieuwe Web3-functie aangekondigd. Door een Web3 Wallet en Swap service te integreren in haar app, heeft Bitget haar CEX platform versterkt met geavanceerde DeFi mogelijkheden. Deze integratie is bedoeld om de mogelijkheden en keuzes van gedecentraliseerd financieren (DeFi) te verbinden met de veiligheid en het gemak van gecentraliseerd financieren (CeFi), zodat gebruikers van beide werelden kunnen profiteren.

Bitget Web3 Wallet is een crypto wallet binnen de Bitget-app, samen met de swap service, ontworpen om gebruikers meer mogelijkheden te geven op het gebied van gedecentraliseerde financiën (DeFi). Met de nieuwe strategie om verder te gaan dan derivaten, wil Bitget met de nieuwe Web3-functie een reeks diensten samenbrengen, waaronder een niet-custody wallet, swap, NFT-marktplaats en dApp. Deze functionaliteiten zullen binnenkort naadloos worden geïntegreerd in de Bitget-app, waardoor gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot verschillende web3-services en deze kunnen gebruiken. Via één app hebben investeerders moeiteloos toegang tot een breed scala aan DeFi-diensten.

Bitget lanceerde MegaSwap in december 2022, een baanbrekende DeFi-aggregator, en stelde gebruikers in staat om te swappen tussen meer dan 10.000 coins afkomstig van de top 10 DEX’en, waardoor de beste prijzen en laagste kosten gegarandeerd worden. Bitget duikt in Web3 door innovatieve producten en functies te introduceren die de sterke punten van CeFi en DeFi combineren.

Bitget werd in april van dit jaar controlerende belanghebbende van BitKeep, een bekende DeFi wallet met meerdere chains, die is omgedoopt tot Bitget Wallet. Dankzij deze strategische integratie kan Bitget zijn bedrijfsgebied uitbreiden naar de wallet-sector en native opslag- en activabeheer diensten aanbieden aan zijn gebruikers. Bitget Wallet, nu een uitgebreid platform gericht op trading, integreert naadloos met Bitget Swap en maakt gebruik van intelligente liquiditeitsaggregatie en routing over verschillende DEX’en om gebruikers te voorzien van de meest concurrerende prijzen die beschikbaar zijn. Naast trading beschikt Bitget Wallet over een NFT Marktplaats en DApp browser, waardoor een dynamisch ecosysteem voor zijn gebruikers wordt bevorderd.

“De integratie van Web3-services in ons CEX-platform is een belangrijke mijlpaal voor Bitget. Door gebruikers de vrijheid te bieden om toegang te krijgen tot verschillende DeFi-diensten naast het gemak en de beveiliging van ons CeFi-platform, bieden we hen een unieke ervaring. Bitget streeft ernaar een uitgebreid ecosysteem te bieden dat tegemoet komt aan de veranderende behoeften van onze gebruikers, met behoud van de hoogste normen op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid,” aldus Gracy Chen, Managing Director bij Bitget.

De lancering van de nieuwe Web3-functie van Bitget versterkt de strategie van de beurs om verder te gaan dan derivaten en innovatieve producten te introduceren op het gebied van CeFi en DeFi. Met de laatste verbetering van het CEX-platform door middel van Web3-integratie maakt Bitget haar belofte waar om investeerders een naadloze ervaring te bieden voor toegang tot het volledige scala aan crypto producten en -mogelijkheden.

Over Bitget

Opgericht in 2018, Bitget is ’s werelds meest toonaangevende cryptobeurs en web3-bedrijf. De Bitget beurs bedient meer dan 20 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en wil gebruikers helpen slimmer te traden met zijn baanbrekende copy trading functie andere trading oplossingen. Bitget Wallet, de web3 tak van Bitget, is een gedecentraliseerde multi-chain digitale wallet met ondersteuning voor 250.000+ cryptovaluta over 90+ chains, die het verkennen van DEX, DeFi, NFT en metavers mogelijk maakt. Bitget inspireert individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie