Redactie Redactie
28/03/2023 18:00 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/03/2023 18:00

Crypto exchange Bitget sluit samenwerking met Space and Time

icon-featured
Featured

Bitget, het vooraanstaande platform voor crypto copy trading, is een strategische alliantie aangegaan met Space and Time (SxT), een innovator in de wereld van gedecentraliseerde gegevensopslag. Deze samenwerking stelt Bitget in staat om haar klanten een buitengewone mate van transparantie te verschaffen betreffende de handelsactiviteiten, met een aantoonbaar fraudebestendig auditpad voor gegevens en berekeningen.

Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op
Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op

Bitget en Space and Time slaan de handen ineen

Bitget is de eerste gecentraliseerde exchange die een gedecentraliseerd datawarehouse inzet. Het betrouwbare platform van Space and Time voorziet Bitget-gebruikers van verifieerbaar bewijs dat de exchange de activa beheert die ze zegt te hebben namens haar klanten. Bovendien genieten Bitget-gebruikers volledige transparantie omtrent de activiteiten, liquiditeit, activa en passiva van de exchange, met de zekerheid dat de gegevens en berekeningen die de exchange aandrijven nauwkeurig en onvervalst zijn.

Bitget heeft haar Proof of Reserves-pagina geïntroduceerd om gebruikers te tonen dat het een volledige reserve-exchange is. Bitget’s Proof of Reserves (“PoR”), dat gebruik maakt van de cryptografisch gecontroleerde Merkle-boomtechniek, zal ook bevestigen dat de activa van gebruikers op het platform opgeslagen en beschermd zijn. Om nog meer transparantie te waarborgen, zal de cryptobeurs samenwerken met Space and Time, waardoor Bitget een bewijs van boekhouding kan aanbieden en haar gebruikers kan verzekeren dat alle exchange-activiteiten zowel geldig als verifieerbaar zijn. De totale reserveverhouding bedraagt 231% volgens gegevens van 6 maart 2023, wat betekent dat Bitget meer dan 100% van de totale activa van de gebruikers bezit (BTC, ETH, USDT, USDC).

Gracy Chen, algemeen directeur bij Bitget, had het volgende te zeggen:

“Bitget streeft ernaar om een wereldwijd alles-in-één handelsplatform te zijn, en onze samenwerking met Space and Time onderstreept onze toewijding aan dit doel Gebruikers willen tegenwoordig meer transparantie van exchanges. Bitget neemt het voortouw op het gebied van transparantie van bewijs van boekhouding en operaties met Space and Time. We willen mensen aanmoedigen om crypto te accepteren met meer bescherming, transparantie en beveiliging, die als fundamenten dienen voor het creëren van een solide platform.”

Space and Time is het eerste gedecentraliseerde datawarehouse dat onvervalsbare on-chain en off-chain gegevens combineert. Space and Time heeft een nieuwe cryptografie ontwikkeld, genaamd Proof of SQL, die cryptografisch aantoont dat queryberekeningen nauwkeurig zijn uitgevoerd en dat zowel de query als de gegevens fraudebestendig zijn.

“Space and Time legt de basis voor een geverifieerde en transparante financiële economie,” zegt Nate Holiday, CEO en medeoprichter van Space and Time. 

“We zijn enthousiast over onze samenwerking met Bitget om toonaangevende bewijzen voor boekhouding en verifieerbaarheid van operaties te leveren. Deze samenwerking luidt een nieuw tijdperk van transparantie in voor gecentraliseerde bedrijven.”

Bitget zal het datawarehouse van Space and Time benutten om verifieerbare berekeningen uit te voeren op basis van verifieerbare on-chain en off-chain gegevens. De transparantie die mogelijk wordt gemaakt door Space and Time zal Bitget helpen het vertrouwen verder te versterken dat het heeft opgebouwd bij haar groeiende klantenbestand, terwijl het haar productportfolio blijft uitbreiden om een alles-in-één investeringsoplossing te worden.

Over Bitget:

Opgericht in 2018, is Bitget een toonaangevende wereldwijde cryptobeurs die zich kenmerkt door copy trading- en futures-diensten. De beurs bedient meer dan 8 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en zet zich in om gebruikers te helpen slimmer te handelen door een veilige, allesomvattende handelsoplossing te bieden. Bitget stimuleert ook de acceptatie van crypto door samen te werken met gerenommeerde partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi, het vooraanstaande Italiaanse voetbalteam Juventus en de officiële eSports-evenementenorganisator PGL. Volgens Coingecko behoort Bitget momenteel tot de top 5 futures-handelsplatforms en de top 10 spothandelsplatforms.

Over Space and Time:

Space and Time is het eerste Web3-native gedecentraliseerde datawarehouse dat onvervalsbare on-chain en off-chain gegevens combineert om zakelijke use cases aan te bieden voor slimme contracten. Space and Time heeft een nieuwe cryptografie ontwikkeld, genaamd Proof of SQL™, waarmee ontwikkelaars analyses rechtstreeks kunnen koppelen aan slimme contracten, waardoor een breed scala aan krachtige nieuwe use-cases en bedrijfslogica op blockchain-technologie ontstaat. Space and Time is vanaf de grond opgebouwd als een multichain data-platform voor Web3-ontwikkelaars in financiële dienstverlening, gaming, DeFi of elk ander project dat geavanceerde analyses vereist.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Duitsland bijna klaar met Bitcoin dump: minder dan 20% blijft over
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Duitsland bijna klaar met Bitcoin dump: minder dan 20% blijft over
3 redenen waarom de bitcoin koers al dagen daalt
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Advertentie

Trending Featured nieuws

Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op
Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op
Advertentie