Roy van Krieken Roy van Krieken
04/04/2024 19:23 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/04/2024 14:10

Diamond Pigs kondigt Automated Trading aan met Kraken, Amerika’s meest betrouwbare Crypto Exchange

icon-featured
Featured
Crypto ontbijt: Bitcoin schommelt na FOMC, dieptepunt voor ETF’s & meer

Foto: oatawa/Shutterstock

Als toonaangevende Nederlandse pionier in AI-gestuurde geautomatiseerde Crypto handelsstrategieën, integreert Diamond Pigs met Kraken via een veilige API, waardoor Kraken-gebruikers gemakkelijk toegang krijgen tot onze bewezen strategieën. Dit is ideaal voor klanten die vanwege tijdgebrek of beperkte kennis liever niet zelf handelen, maar wel willen profiteren van de kansen die de Crypto wereld biedt.

Op deze manier kunnen Kraken klanten met Diamond Pigs naadloos handelen en investeren in een breed scala aan Crypto munten en handelsstrategieën. We verwelkomen iedereen die gelooft in de kracht van crypto en wil investeren. Voor grote investeerders (meer dan 50.000 euro) bieden we kosteloze persoonlijke ondersteuning om te assisteren bij het onboarden en inzicht te geven in de werking van onze strategieën. Want onze missie is om veilig beleggen in Crypto voor iedereen toegankelijk te maken.

Diamond Pigs biedt een volledig flexibel, door AI aangedreven crypto-handelsplatform, ontworpen voor klanten van Crypto Exchanges. We zijn begonnen met Binance in 2021 en hebben ons sindsdien uitgebreid naar Huobi, WhiteBIT, Bitvavo en nu Kraken.

Met geautomatiseerde strategieën en de mogelijkheid om favoriete munten apart te houden of actief te verhandelen, biedt Diamond Pigs een flexibele laag bovenop bestaande Crypto Exchanges, waardoor het gemakkelijker wordt om automatisch te handelen. Ons hoofddoel is om onze klanten te beschermen tijdens volatiele marktomstandigheden en hen mee te laten groeien tijdens gunstige tijden.

 

Momenteel bieden we een tijdelijke promotie aan waarbij nieuwe klanten 1 maand gratis het platform kunnen uitproberen. Ontdek zelf de mogelijkheden door de Play Mode te bezoeken op www.diamondpigs.com!

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Featured nieuws

Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse
Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse
Advertentie