Marktupdates

APE prijsvoorspelling: Whales kopen apecoin massaal op

icon-marktupdates
Marktupdates
APE prijsvoorspelling: Whales kopen apecoin massaal op

Foto: WindAwake/Shutterstock

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam ApeCoin (APE) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Wat is ApeCoin (APE)?

ApeCoin is een vrij nieuwe ERC-20 token binnen het Bored Ape ecosysteem en werkt als governance– en utility-token. Investeerders die een non-fungible token (NFT) uit de Bored Ape Yacht Club (BAYC) in bezit hebben, kregen deze cryptocurrency middels een airdrop. Met deze tokens kunnen zij dus voor bepaalde voorstellen stemmen en krijgen ze verschillende voordelen of speciale acties aangeboden.

Laatste apecoin nieuws

Een grote Ethereum whale, genaamd Bonobo, heeft onlangs weer verschillende coins ingeslagen. In totaal heeft hij in de maand juli $140 miljoen aan zijn wallet toegevoegd. Over de afgelopen dagen heeft hij $14 miljoen verdeeld over Polygon (MATIC), de token van de exchange FTX (FTT), the sandbox (SAND) en natuurlijk apecoin. In deze periode heeft de whales bijna 200.000 APE gekocht, dit is goed voor zo’n $1,3 miljoen. De wallet bezit nu zo’n 1 miljoen APE, ofwel $7,99 miljoen. Het is dus wel duidelijk dat de investeerder veel vertrouwen heeft in het BAYC ecosysteem.

Wat zijn de verwachtingen voor apecoin?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse APE koers

De analisten in de Discord community van Crypto Insiders hebben onlangs een analyse van ApeCoin gedeeld. Het lijkt erop dat we nu een 12345 Elliott Wave patroon maken waarbij we nu bezig zijn aan de inner 3 wave. Op de grafiek hieronder is de zien dat in deze 3e wave de 1e en 2e wave al gevormd zijn. De derde wave zal nog veel hoger uitkomen, waarna we een kleine daling zien om vervolgens de 5e wave nog hoger te maken. We houden de koers strak in de gaten omdat deze goed doet wat we hadden verwacht.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

afbeelding 1: Bovenstaande APE analyse is op 28 juli 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

APE kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie