Marktupdates

MATIC prijsverwachting: Polygon toont enorm sterke ontwikkelingen

icon-marktupdates
Marktupdates
MATIC prijsverwachting: Polygon toont enorm sterke ontwikkeling

Foto: BT Side/Shutterstock

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Polygon (MATIC) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Wat is Polygon (MATIC)?

Polygon wil naar eigen zeggen de oplossing zijn voor de vele problemen die Ethereum (ETH) gebruikers ervaren. Dit zijn bijvoorbeeld de problemen die iedereen wel kent, waaronder de hoge transactiekosten en lage transactiedoorvoer. Wat Polygon probeert te bereiken is een gebruiksvriendelijk platform te bieden voor Ethereum-schaling en infrastructuurontwikkeling. Het doel van MATIC is dus met andere woorden dat Ethereum in een multi-chain-systeem verandert, ook wel het Internet of Blockchains genoemd.

Laatste Polygon nieuws

Het is duidelijk dat het team achter Polygon hard bezig is met het continu blijven verbeteren van het project. In de afgelopen periode zijn ze meerdere samenwerkingen aangegaan en hebben ze zelfs een nieuwe Chief Legal Officer aangenomen die het juridische werk voor het project gaat verzorgen. Deze actieve houding heeft haar vruchten afgeworpen. De afgelopen week steeg het non-fungible token (NFT) volume op het netwerk met 900%. Ook steeg het aantal actieve NFT wallets met 75%, blijkt uit een wekelijks Polygon rapport. Alles lijkt er dus op te wijzen dat Polygon alleen maar potentie heeft om groter te worden.

Wat zijn de verwachtingen voor MATIC?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse MATIC koers

Voor MATIC verwachten de analisten in de Discord community van Crypto Insiders dat we een klein stukje omhoog konden richting de $1,05. Hier zou MATIC dan perfect in de verkoopzone vallen. Dit niveau was ook extra sterk omdat twee verschillende Fibonacci niveaus hier samenkomen. Zoals we nu kunnen zien heeft MATIC perfect deze verkoopzone aangetikt en is nu onderweg naar beneden zoals verwacht. Op dit moment is MATIC al met 15% gedaald ten opzichte van de verkoopzone die is aangegeven door onze analisten.

afbeelding 1: Bovenstaande MATIC analyse is op 18 augustus 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

MATIC kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord community voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement