Marktupdates

ZIL prijsvoorspelling: Meer dan 20% winst op deze zilliqa trade

icon-marktupdates
Marktupdates
Analisten zien kansen voor metaverse coin MANA: bullish cycle verwacht

Foto: Poring Studio/Shutterstock

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Zilliqa (ZIL) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Wat is Zilliqa (ZIL)?

Het doel van Zilliqa is eigenlijk heel simpel. Zij willen namelijk zo veel mogelijk transacties kunnen verwerken per seconde. Dit doen zij middels een protocol dat “sharding” heet. Bij sharding werken de miners niet allemaal in een groep maar zijn deze onderverdeeld over meerdere kleinere groepjes. Deze groepjes staan klaar om alle transacties op te vangen om deze te verifiëren. Hierdoor worden transacties dus snel verwerkt en zal het orderboek niet vol komen te staan met orders die nog verwerkt moeten worden.

Laatste Zilliqa nieuws

Zilliqa mocht enkele dagen geleden vijf kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren organiseerde ze een live stream van ongeveer twee uur lang. Zo werd er enorm veel besproken in deze live stream. Ze spraken met verschillende medewerkers van het project, waaronder ook de CEO, over waar ze op dit moment mee bezig zijn en wat we van het project kunnen verwachten. Ook spraken ze over het ecosysteem en Zilliqa non-fungible tokens (NFT). Genoeg om naar te luisteren dus voor de echte Zilliqa fan.

Wat zijn de verwachtingen voor Zilliqa?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse ZIL koers

De analisten in de Discord community van Crypto Insiders hebben onlangs een analyse van ZIL gedeeld. Hierop werd een groene instapzone getekend op basis van Elliott Wave analyse en Fibonacci niveaus. Uit deze analyse bleek dat de koers een grote kans had om naar de $0,04922 te stijgen. Zoals we nu weten heeft de koers dit ook daadwerkelijk gedaan. Vanaf de instapzone is de koers met ongeveer 20% gestegen. Op dit moment staat er ook een nieuwe analyse voor ZIL klaar in de Discord omgeving waarbij de analisten verwachten dat de koers mogelijk nog boven de $0,04922 uit zou kunnen komen.

Wil jij dit soort analyses eerder lezen? Neem dan ook een kijkje in de Premium omgeving. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende analisten en crypto enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

afbeelding 1: Bovenstaande ZIL analyse is op 4 augustus 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

ZIL kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord community voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie