al_tientallen_miljoenen_aan_stablecoin_PAX_in_omloop

Al tientallen miljoenen aan stablecoin PAX in omloop

Vice President Marketing en Communicatie bij Blockchain Trust Paxos, Dorothy Jean Chang, laat weten dat er inmiddels zo’n $50 miljoen aan Paxos Standard Tokens (PAX) in omloop is. Dit kort nadat het de goedkeuring had gekregen van het New York State Department of Financial Services (NYDFS).

Gisteren liet het bedrijf ook weten dat zo’n 6 van de top 10 cryptocurrency exchanges de PAX token zullen listen, waaronder Binance en OKEx. OKEx voegde hieraan toe dat het vier stablecoins tegelijkertijd zou listen: PAX, TrueUSD, USD Coin, en Gemini Dollar.

Advertentie

PAX heeft dus enige competitie in de markt voor stablecoins. Zo kwam de aankondiging van haar NYDFS-goedkeuring op dezelfde dag dat de ERC-20 Gemini dollar stablecoin van de Winklevoss tweeling aankondigden.

Ondertussen bevond de huidige grootste stablecoin Tether zich gisteren in problemen. Moederbedrijf Bitfinex zou namelijk in financiële problemen zitten. Hierdoor zakte het marktvertrouwen in Tether wat leidde tot een dump van de stablecoin.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€9.017,33 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€8.904,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€8.929,34 Kopen
3
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.959,28 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€8.969,74 Kopen
5
5
Litebit
Reviewed
€8.970,46 Kopen
Laatste nieuws