Roy van Krieken Roy van Krieken
15/11/2022 15:45 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 10:19

Anycoin Direct list MANA en 3 andere coins; dit verwachten analisten van MANA

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Diego Thomazini/Shutterstock

De Nederlandse crypto-broker Anycoin Direct heeft vandaag een aantal nieuwe altcoins toegevoegd aan hun assortiment. Dit zijn: Decentraland (MANA), Basic Attention Token (BAT), Celo (CELO) en Amp (AMP). Eigenlijk al deze altcoins hebben aardig wat potentie. In dit artikel zetten we kort uiteen wat deze projecten inhouden en wat onze analisten verwachten voor de koersen!

Decentraland

Het Decentraland netwerk buigt zich volledig over de wereld van virtual reality en de metaverse. Het is een netwerk dat bovenop de Ethereum (ETH) blockchain is gebouwd en biedt gebruikers de mogelijkheid om hun eigen content te creëren en hier vervolgens zelfs geld aan te verdienen. Decentraland is een van de meest populaire metaverse projecten van de afgelopen tijd.

Basic Attention Token

De Basic Attention Token is gericht op adverteerders. Het moet ervoor zorgen dat er een nieuwe manier van adverteren gaat ontstaan online. Deze nieuwe manier is uiteraard geheel gebaseerd op blockchain-technologie. Bedrijven die advertenties willen tonen aan gebruikers op het internet zouden met BAT betere resultaten moeten zien dan via de traditionele wegen.

Celo

Het Celo-netwerk heeft een duidelijk doel. Dat doel is om het gebruik van cryptocurrency te promoten bij smartphone-gebruikers. Je kunt met Celo namelijk je telefoonnummer als private key gebruiken en zo op een kinderlijk eenvoudige manier je eigen cryptomunten bewaren. 

Amp

Amp is een netwerk dat bepaalde digitale verzekeringen voor cryptocurrencies biedt. Elke soort waardeoverdracht kan middels Amp vrijwel en direct en gemakkelijk worden verzekerd. 

Solana insider geeft toe dat hij fortuin heeft gestolen
Solana insider geeft toe dat hij fortuin heeft gestolen

MANA-koersanalyse

De analisten uit de Premium omgeving van Crypto Insiders hebben uitgebreid een blik geworpen op de koers van Decentraland (MANA). Zij zijn tot de conclusie gekomen dat, hoewel de grafiek er op dit moment nog bearish uitziet, er goede tijden aan kunnen komen voor de cryptocurrency. 

MANA lijkt op de dagelijkse grafiek nog een stuk omlaag te willen voordat we de harde stijging zullen krijgen. De koers maakt nu een 12345 Elliott Wave patroon naar beneden, waarbij de handelaren op dit moment bezig zijn met het vormen van de vierde correctieve wave. Deze wave zal naar verwachting in drie stappen omhoog gevormd worden. De analisten verwachten dat deze stijging uit zal komen tussen de 38,2% en 50% fibonacci, ofwel de $0,6861 en de  $0,7708 respectievelijk. 

Na deze korte termijn stijging krijgen we een flinke daling richting de 127,2% en 161,8% fibonacci, ofwel de $0,4369 en $0,1855 respectievelijk. Dit is volgens de theorie het niveau waar de vijfde wave van een 12345 EW patroon uitkomt. 

Nadat deze laatste wave is gevormd komt MANA in de door de analisten getekende koopzone terecht. Vanuit hier wordt een flinke stijging verwacht. Het juiste moment zit er dus nog aan te komen voor handelaren. Het is hier belangrijk om goed voorbereid te zijn en alles klaar te hebben staan om snel te kunnen handelen zodra de koers deze zone bereikt.  

Maak een account aan op Anycoin Direct

Zie jij het wel zitten om deze cryptocurrencies te verhandelen, dan is een kijkje nemen op het handelsplatform van Anycoin Direct zeker de moeite waard. Anycoin Direct is een van de meest gebruikersvriendelijke platforms van heel Europa. Niet alleen gevorderde handelaren komen dus aan hun trekken, maar ook beginners kunnen direct uit de voeten.

Maak hier een account bij Anycoin Direct aan om deze vier en nog veel meer cryptocurrencies te verhandelen!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie