Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) bull Mike Novogratz looft Ethereum (ETH) oprichter Vitalik Buterin

Miljardair Michael Novogratz, CEO van Galaxy Digital, prijst Ethereum (ETH) oprichter Vitalik Buterin aan op Twitter:

Ik ben constant onder de indruk van Vitalik Buterin. Hij speelt het lange spel. Hij probeert te helpen iets te bouwen dat enorme waarde heeft.

- Advertentie -

Aldus Novogratz, die zich normaliter alleen over bitcoin (BTC) uit. Het oorspronkelijke bericht van Buterin ging over de opkomende decentralized finance, oftewel DeFi, markt. Hij vreest dat er te veel nadruk opgelegd wordt en dat dit risicovol kan zijn voor het netwerk:

Eerlijk gezegd denk ik dat we de nadruk leggen op opzichtige DeFi-dingen die je veel te hoge rentetarieven geven. Rentetarieven die aanzienlijk hoger zijn dan wat je in traditionele financiën kunt krijgen, zijn inherent ofwel tijdelijke arbitragemogelijkheden of brengen niet-verklaarde risico’s met zich mee.

Gegevens van DeFi Pulse tonen aan dat de hoeveelheid waarde dat momenteel in DeFi zit de afgelopen dagen weer enorm is toegenomen. De totale waarde bedraagt nu bijna $1,5 miljard. Onlangs haalde Compound’s nieuwe DeFi token (COMP) MakerDAO’s MKR token in als grootste DeFi partij.

Liam Horne zegt tegen Buterin dat je “de drijfveer die een nieuwe golf van kapitaal, ontwikkelaars en ideeën aantrekt” echter niet kunt negeren. Buterin antwoordt dat hij het daar mee eens is:

Mee eens! Maar we kunnen niet afhankelijk worden van die projecten en moeten rekening houden met de systeemrisico’s die spelen.

Voor de één of andere reden kan Bitcoin SV (BSV) voorstander Calvin Ayre het niet laten om te reageren op het bericht van Novogratz en Buterin een “oplichter” te noemen. Wellicht doet hij dit omdat Buterin ooit aangaf dat hij niet gelooft dat Craig Wright bitcoin-bedenker Satoshi Nakamoto is en vervolgens daarvoor werd aangeklaagd. Onlangs kwam naar buiten dat ook Gavin Andresen niet meer gelooft dat Craig Wright Satoshi is.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.236,66 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.236,66 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...