Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Gavin Andresen gelooft niet meer dat Craig Wright bitcoin (BTC) bedenker Satoshi Nakamoto is

Gavin Andresen gelooft niet meer dat Craig Wright bitcoin (BTC) bedenker Satoshi Nakamoto is. Dat blijkt uit een nieuwe verklaring ingediend bij de rechtbank omtrent de rechtszaak met Wright en Kleiman.

In de verklaring is te lezen dat Andresen oorspronkelijk geloofde dat Wright Satoshi is, wat de community toen enorm verbaasde, maar hij zegt dat hij zich nu “beetgenomen” voelt:

Er zijn momenten in de privé-testsessie waar ik voor de gek gehouden kon worden, waar iemand de gebruikte software had kunnen uitschakelen of misschien was de geleverde laptop geen splinternieuwe laptop en was er geknoeid mee op de een of andere manier. Ik had ook jetlag.

Ik dacht toen niet ‘dit zal aan de wereld bewijzen dat Craig Wright Satoshi Nakamoto is,’ ik zat toen nog te denken dat ‘dit zal zonder enige twijfel aan mij zal bewijzen dat Craig Wright Satoshi Nakamoto is.’

En mijn twijfels begonnen toen het bewijs dat mij werd voorgelegd heel anders is dan het pseudo-bewijs dat later aan de wereld werd voorgelegd.

- Advertentie -

Aldus Andresen in zijn verklaring. Andresen meldt dat hij nu denkt dat hij Satoshi niet meer gesproken heeft sinds zijn e-mails met hem in 2010 en 2011. Tevens meldt Gavin, destijds CSO van Bitcoin Foundation, dat hij een oude sollicitatiebrief van Craig Wright heeft gevonden tussen zijn oude e-mails.

Op Twitter vraagt Riccardo Spagni van Monero (XMR) aan Calvin Ayre waarom Satoshi zou solliciteren als hij een miljoen BTC in bezit heeft:

Craig Wright heeft vorige week wellicht per ongeluk toegegeven dat hij betrokken was bij de hack van bitcoin-exchange Mt. Gox. Mark Karpeles, voormalig CEO van de failliete Mt. Gox exchange, zei dat Wright “of een dief of een leugenaar” is. WizSec, een bitcoin-securityspecialist, deed er onlangs uitgebreid verslag van:

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.288,85 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.288,85 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...