Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) weer een van de betaalopties bij Travala.com dankzij samenwerking met Expedia

Travala.com, een online reisbureau die door Binance wordt gesteund, voegt de mogelijkheid weer toe om voor je accommodatie te betalen met bitcoin (BTC).

Volgens een aankondiging van Travala.com op 6 juli voegt het bedrijf meer dan 700.000 verschillende accommodaties toe op zijn blockchain-reisplatform. Er zijn op het moment al meer dan twee miljoen verschillende opties verdeeld over 230 landen. Gebruikers kunnen vanaf nu dus betalen voor hun accommodatie met een van 30 verschillende cryptocurrencies, waaronder bitcoin.

- Advertentie -

Alfonso Paredes, Senior Vice President van Expedia Group, zei dat het bedrijf als doel heeft de activiteiten sneller op te schalen dan het al deed. Daarnaast zei hij nog dat het bedrijf de innovatie erkent en inziet dat het erg belangrijk is de gebruikers meerdere betaalopties aan te bieden.

Het feit dat gebruikers nu kunnen betalen met crypto is het resultaat van de samenwerking met een dochteronderneming van Expedia, met de naam Expedia Partner Solutions (EPS). EPS zorgt er namelijk voor dat Travala.com gebruik kan maken van haar snelle aanmeldingsinterface. Met als gevolg dat zij de accommodaties van Expedia aan hun gebruikers kunnen bieden.

In november 2019 had Travala.com eenzelfde soort deal met Booking.com en voegde iets meer dan 90.000 accommodaties toe aan hun platform. Gedeelde data dat door het bedrijf in januari openbaar werd gemaakt is te zien dat de omzet van het bedrijf met 33% steeg door de samenwerking.

Travala geeft ook aan zich te herstellen van de coronacrisis. In juni zag het zijn omzet met 170% stijgen en het aantal hotelovernachtingen steeg met 81%. 13% van de boekingen werden betaald met de AVA-token, deze token is te vergelijken met een cryptocurrency versie van loyaliteitspunten of airline miles.

De crypto-boekingswebsite Travala.com was ook samengevoegd met het vluchtenboekingsplatform TravelByBit eind mei. Deze samenvoeging moet ervoor zorgen dat het platform opgeschaald wordt en een beter service verleend aan gebruikers die met cryptocurrencies willen betalen voor hun reis.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.176,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.009,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.010,40 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.043,80 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.089,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.009,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.010,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.043,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.089,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.176,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...