Timo Bult Timo Bult
07/04/2021 10:22 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/04/2021 10:22

Cardano (ADA) koers kan hard gaan stijgen na accumulatiefase, verwacht Nederlandse analist

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Cardano (ADA) koers kan hard gaan stijgen na accumulatiefase, verwacht Nederlandse analist

Foto: Shutterstock/ Piotr Swat

Voor velen is de cardano (ADA) koers de afgelopen tijd saai. Er waren geen grote stijgingen en de koers hield stand boven de $1. De Nederlandse analist Michaël van de Poppe, beter bekend als Crypto Michaël, verwacht echter dat er nog wel wat kruit in het vat zit. Dat zei hij in een onlangs verschenen analyse op YouTube.

Cardano wordt vaak bestempeld als een mogelijke ‘Ethereum killer.’ En dat is op zich niet zo gek aangezien beide projecten smart contracts ondersteunen. Wel zit Cardano nog in de ontwikkelingsfase en dus zal het project op de korte termijn nog geen deuk in Ethereums dominantie kunnen slaan.

De koers bungelt al een tijdje rond de $1,20. Gisteren was er nog een kleine pump, waarschijnlijk als gevolg van het goede nieuws dat Cardano in COTI heeft geïnvesteerd. Inmiddels corrigeert ADA alweer terug naar beneden. Maar wat verwacht van de Poppe van de koers?

In zijn video benoemt hij enkele cruciale prijsniveaus die hij in de gaten houdt. Dit zijn onder andere de volgende niveaus:

“Op dit moment krijgen we enkele cruciale niveaus die in het algemeen moeten standhouden, wat deze hele regio rond $0,90 is. We hebben hogere highs. We hebben hogere lows. Dus dit ($1,10) is momenteel het kritieke niveau om aan vast te houden. Dit is de voor de hand liggende. Als de koers daar doorheen zakt, kunnen we nog steeds aannemen dat $0,90 het volgende niveau is. Maar dat zou het dieptepunt moeten zijn.”

Op dit moment zou ADA nog in een accumulatiefase zitten. Een mogelijk vervolg hiervan zou een uitbraak kunnen zijn, en dat zou spectaculair kunnen worden. Van de Poppe stelt in zijn video:

“Zodra het begint te lopen, denk ik dat het aanzienlijk gaat versnellen en vanaf hier nog 2x, 3x, 4x stijgt. En ja, de markt zal in deze cyclus veel hoger stijgen dan de meesten van jullie verwachten.”

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie