Kevin Schijven Kevin Schijven
23/03/2022 11:05 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/03/2022 11:05

Cardano wederom hardste stijger, deze crypto schiet momenteel ervandoor

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Koersverwachting Cardano: Sterk netwerkgroei is goed voor ADA prijs

Foto: Dennis Diatel/Shutterstock

Alhoewel het marktsentiment langzamerhand steeds meer bullish wordt, kon bitcoin (BTC) in de afgelopen 24 uur zijn stijging nog niet gelijk doorzetten. Meerdere altcoins corrigeerden in de afgelopen 24 uur ook iets. De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies zakt daardoor toch weer iets onder de $2 biljoen en komt op $1,99 biljoen uit.

Worldcoin onthult nieuw Ethereum netwerk voor ‘echte mensen’
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Ethereum higher low?

Ethereum (ETH) lukte toch nog niet om aan die $3.000 vast te houden. De ether koers doorbrak de $3.000 gisterenochtend en hield daar over het algemeen de rest van de dag vrij stevig stand. Echter begaf de $3.000 het toch tegen middennacht en vervolgens kelderde de koers naar $2.930 in de vroege uren van vanochtend. Desondanks maakte ether hier vanochtend, net als bitcoin, wellicht een higher low. Momenteel stijgt ether naar $2.970, maar staat de koers 1,6% in de min ten opzichte van 24 uur geleden.

Advertentie

AVAX, XRP corrigeren iets

Avalanche (AVAX) was afgelopen week de hardste stijger onder de grootste crypto, maar is vandaag weer de hardste daler. AVAX werd maandag rond $91 afgewezen en kon gisteren ook niet aan de $86 vasthouden. AVAX komt vanochtend op $84 uit en staat daarmee 4,5% in de min vandaag. Ook ripple (XRP) maakt een kleine pullback en zakt met 2,5% naar $0,825.

Nieuwe Ethereum upgrade maakt het verliezen van private keys verleden tijd
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

DOGE, SHIB, BNB in de min

Dogecoin (DOGE) zakt iets minder hard, maar staat alsnog 1,4% in de min en komt op $0,122 uit. De andere meme token, shiba inu (SHIB), zakte ook flink, maar is momenteel fors aan het stijgen. SHIB komt op $0,00002375 uit en staat daarmee maar 0,5% in de min. Binance coin (BNB) is vanochtend ook iets aan het herstellen en komt op $402,5 uit, maar staat alsnog 0,9% in de min.

Het is een ‘kwestie van tijd’ voor Ethereum ETF’s goedgekeurd worden
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

LUNA, SOL, DOT, ADA in de plus

Terra (LUNA) was de afgelopen 24 uur hevig aan het schommelen tussen $92 en $94. LUNA komt vanochtend op $93,4 uit waardoor koers 0,2% in de plus staat. Solana (SOL) maakte gisterenmiddag nog een aardig sprongetje waardoor koers 0,6% in de plus staat en op $91,6 uitkomt. Polkadot (DOT) bleef gisteren tegen $20 aanduwen en lukte tegen middennacht om er doorheen te breken. DOT komt op $20,3 uit en staat daarmee 1% in de plus. Cardano (ADA) is voor de tweede dag op rij de hardste stijger uit de top 10 crypto. ADA staat 3,3% in de plus en komt vanochtend op $0,975 uit.

Nieuwe Ethereum upgrade maakt het verliezen van private keys verleden tijd
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Top 100 crypto hardste dalers

Alhoewel net iets meer dan de helft van de top 100 koersen vandaag rood kleurt, zijn het over het algemeen geen zware dalingen. Desondanks staan zcash (ZEC), frax share (FXS), cosmos (ATOM), waves (WAVES), osmosis (OSM) en maker (MKR) zo’n 3% in de min. Arweave (AR) en aave (AAVE) zakken met ongeveer 4%. Juno (JUNO) staat 5% in het rood, thorchain (RUNE) bijna 6% en ecomi (OMI) is de grote verliezer van de dag en staat 7% in de min.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Top 100 crypto hardste stijgers

Aan de groene kant staan wellicht iets minder crypto, maar er zitten wel een aantal uitschieters tussen. Theta (THETA), tezos (XTZ) en helium (HNT) staan 4% in de plus en filecoin (FIL), neo (NEO) en kusama (KSM) 5%. Celo (CELO) en internet computer (ICP) stijgen met 7% en mina protocol (MINA) met 9%. Ethereum classic (ETC) staat vandaag weer 10% in de plus en inmiddels 85% in de plus deze week.

Apecoin (APE) en radix (RDX) staan 12% in de plus en humans.ai (HEART) zelfs 15%. Loopring (LRC) is vanochtend keihard aan het stijgen en staat maar liefst 42% in de plus en komt op $1,19 uit. Dat heeft waarschijnlijk met het onderstaande nieuws te maken:

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie