Wessel Kersting Wessel Kersting
28/12/2021 11:27 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 21:28

CEEK koers-analyse: Koers stijgt hard, wat nu?

icon-altcoins
Altcoin nieuws
CEEK_koers-analyse_Koers_stijgt_hard,_wat_nu

Foto: Zakharchuk/Shutterstock

Een van de hardste stijgers van de afgelopen periode is Ceek VR (CEEK). De coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 11%. In de afgelopen zeven dagen steeg de coin zelfds met 43%. Door deze stijging staat Ceek VR nu op de 136e plaats op basis van marktwaarde.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Wat is Ceek VR? 

Ceek VR wil een van de grootste partijen worden met mobile VR entertainment. Met het project willen de ontwikkelaars ervoor zorgen dat artiesten zich meer kunnen verbinden met haar fan. Dit willen zij doen door een platform te bieden waar het voor artiesten mogelijk is om in een metaverse interactie te zoeken met zijn of haar fans. De artiest kan op deze manier extra bijverdienen door virtual reality (VR) concerten te geven, en fans die normaal misschien niet naar een fysiek concert kunnen komen kunnen nu alsnog een concert ervaren. 

Daarnaast levert Ceek VR ook verschillende type headsets en VR brillen en hebben zij ook een non-fungible token (NFT) marktplaats. 

Advertentie

Waarom stijgt CEEK in waarde?

Op het moment is er niet echt een directe reden die achter de stijging zit. Natuurlijk is CEEK in de afgelopen periode al erg goed bezig geweest. Zo kwamen ze voorbij in een aflevering van Ellen, hadden ze interactie met het officiële Meta account en wisten ze een nieuwe samenwerking aan te gaan met H&M. Een mogelijke verklaring van de stijging van de afgelopen periode kan deze tweet zijn. 

In die tweet bedankt Ceek VR alle partners maar een paar in het bijzonder. Laten deze namen nou net een van de grootste namen op de traditionele markt zijn, waaronder Meta (voorheen Facebook), Oculus, Microsoft, T-Mobile en Apple. Deze tweet kreeg ook nog een respons van het Microsoft startup team. De combinatie hiervan zou ervoor gezorgd kunnen hebben dat investeerders of mensen die nog geen CEEK gekocht hadden weer even erop werden gewezen wat voor grote samenwerkingen het project heeft. Dit lokte misschien nieuwe investeerders aan om ook te kopen of bestaande om hun positie uit te breiden. 

Technische analyse

CEEK heeft de laatste paar dagen gebruikt op een nieuwe bodem te zoeken. De coin wist steun te vinden op de $0,67, dit was tevens de weerstand waar de koers rond midden november tegenaan botste. Het is een goed teken als de koers een oud niveau opnieuw test maar dan vanaf de andere kant. Als dit niveau stand blijft houden kan dat wel eens een mooi punt zijn om verder van te stijgen. Op het moment lijkt de koers de weerstandszone tussen $0,82 en $0,86 te testen als nieuw niveau om naartoe te gaan.

Nederlander verkoopt crypto voor droom Rolex die LUNA overleefde
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Dogecoin houders vieren vandaag DOGE Day – dit kun je verwachten
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

De cryptocurrency markt ontwikkelt zich momenteel razendsnel en is continu in beweging. Om deze reden communiceren onze analisten gedurende de dag continu handelssignalen en technische analyses in ons Discord kanaal voor leden. Mocht je nou meer van dit soort updates of analyses willen ontvangen adviseren we je een kijkje te nemen in ons Discord kanaal voor leden. Klik hier om te leren hoe je je voor dit kanaal kunt aanmelden en wat je allemaal van ons kunt verwachten.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie