Roy van Krieken Roy van Krieken
11/02/2024 21:02 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/02/2024 18:39

Chainlink stijgt hard – whales slaan grootschalig in

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Bitcoin op rand van uitbraak: hoe koers naar $80.000 kan stijgen

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

Chainlink (LINK) is een favoriet van velen binnen de crypto gemeenschap en beleeft een behoorlijk goed jaar. De afgelopen dag deed de koers van LINK weer goede zaken en wist het met dubbele cijfers te stijgen. Tegelijkertijd zijn er achter de schermen noemenswaardige ontwikkelingen zichtbaar; een specifieke whale (een term voor een grote speler in de cryptomarkt) heeft namelijk gigantische hoeveelheden LINK verzameld en groeit het aantal LINK-houders nog altijd. Wat dit zou kunnen betekenen voor de toekomst van deze cryptocurrency?

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Whale op koopexpeditie

In de laatste paar dagen is er een significante piek geweest in de activiteit rond Chainlink, met name vanuit een whale-wallet die opvallend agressief LINK tokens heeft verzameld. Volgens gegevens van Lookonchain heeft deze wallet in slechts drie dagen tijd een indrukwekkende 4,556,684 LINK tokens vergaard, met een geschatte waarde van ongeveer $83.6 miljoen. Deze accumulatie is niet alleen opmerkelijk vanwege het volume, maar ook omdat het wijst op een verwachting van prijsstijgingen in de nabije toekomst.

Een ander belangrijk aspect dat de groeiende interesse in Chainlink onderstreept, is de toename van het aantal LINK houders. Data van Santiment toont aan dat het aantal houders van LINK de afgelopen maanden gestaag is toegenomen, met ongeveer 9,000 nieuwe houders, wat het totaal op 717,000 brengt.

Een interessante trend die parallel loopt aan de accumulatie, is de afname van LINK voorraden op exchanges. Het lijkt erop dat een aanzienlijk deel van de LINK-voorraad van exchanges wordt gehaald, met het oog op een mogelijke prijsrally. Op dit moment is slechts 21.5% van de totale LINK voorraad beschikbaar op exchanges. Vaak wordt het leeglopen van exchanges gezien als een signaal dat er mogelijk flinke koersstijgingen aan zitten te komen. Of dat nu ook zo is zullen we binnenkort te weten komen.

Advertentie

Prijstrend en recente stijging

Vanochtend wist LINK weer even boven de belangrijke grens van $20 te stijgen. Op het moment van schrijven bevindt LINK zich ook nog steeds boven de $20. Dat is een bijzonder belangrijke stijging en laat duidelijk zien dat investeerders veel vertrouwen hebben in de altcoin.

Dit in combinatie met gunstige signalen achter de schermen wekken het vermoeden dat er nog meer aan zit te komen in de toekomst voor Chainlink.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 9000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin - bewezen aanpak
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin – bewezen aanpak
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Solana memecoin explodeert 7.100%: Experts waarschuwen voor risico’s
Advertentie