Roy van Krieken Roy van Krieken
13/03/2024 08:26 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/03/2024 09:22

Crypto analist: PEPE kan 380% stijgen – Nederlanders ontvangen gratis PEPE

icon-altcoins
Altcoin nieuws
pepe-PEPE-anycoin

Foto: Shutterstock/Maurice NORBERT

Met een ongekende stijging van 630% in slechts een maand tijd heeft de memecoin PEPE zich ontpopt tot een van de meest opmerkelijke namen in de cryptowereld. Terwijl de cryptomarkt op het moment continu in beweging is en bitcoin (BTC) record na record breekt, steekt PEPE er alsnog met kop en schouders bovenuit dankzij de indrukwekkende groeicijfers. Maar wat kunnen we in de toekomst van PEPE verwachten?

Ben je nog niet begonnen met het verzamelen van PEPE tokens? Wellicht dat dit je kans is. De Nederlandse crypto exchange Anycoin Direct deelt namelijk gratis 1,5 miljoen PEPE tokens uit aan alle nieuwe gebruikers.

Van meme tot crypto-marktveroveraar

In de laatste maand alleen al heeft PEPE een verbazingwekkende groei van bijna 630% doorgemaakt, en zelfs 132% in slechts één week tijd, volgens CoinMarketCap. Na het bereiken van een nieuwe all-time high (ATH) van $0.000008585, heeft PEPE bewezen niet zomaar een voorbijgaande meme te zijn.

De stijging van PEPE is voornamelijk toe te schrijven aan de aanzienlijke accumulatie door zowel institutionele als particuliere beleggers. In de laatste tien dagen hebben zij samen bijna 48 biljoen PEPE tokens verworven, met een gezamenlijke waarde van $385 miljoen.

Na het bereiken van zijn ATH, corrigeerde PEPE naar $0.000005051. Momenteel staat de prijs op $0.00000829, met een 24-uurs handelsvolume van $1.87 miljard en een marktkapitalisatie van $3.45 miljard. Ondanks een daling van 6,3% in de laatste 24 uur, blijft PEPE een opmerkelijk veerkrachtige munt met mogelijk een enorm groeipotentieel.

Volgens crypto analist James Wynn is er nog meer ruimte voor groei voordat PEPE mogelijk een parabolische rally ingaat. Wynn adviseert beleggers dan ook alert te blijven en zich voor te bereiden op een mogelijke significante stijging. Met een voorspelling dat PEPE’s volgende halte wat betreft marktkapitalisatie ergens tussen de $6.9 miljard en $17 miljard zal liggen. Dat is een forse stijging vanaf dit punt.

Daarnaast wijst Wynn op een mogelijke aanstaande “alt season” en een aanstaande doorbraak van Ethereum, wat volgens hem signalen zijn dat ook de koers van memecoin PEPE de lucht in kan schieten. De tijd zal het uitwijzen.

Ontvang gratis PEPE bij Anycoin Direct

Of je nu al langer fan bent van PEPE of pas net begint met het verkennen van de cryptomarkt, Anycoin Direct biedt de perfecte kans om je crypto-avontuur voort te zetten met gratis PEPE tokens. Registreer je vandaag nog, voltooi een transactie en maak deel uit van de spannende reis die PEPE te bieden heeft.

Claim 1,5 miljoen PEPE

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
Advertentie
Advertentie