Roy van Krieken Roy van Krieken
14/05/2024 14:18 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/05/2024 13:47

Crypto analist verwacht dat PEPE een bizarre stijging gaat maken

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Memecoin trapt door en stijgt 749% - Nederlanders ontvangen gratis PEPE

Foto: REDPIXEL.PL/Shutterstock

Terwijl de cryptomarkt over het algemeen te maken heeft met een neergang, is er één memecoin die zich niets lijkt aan te trekken van de algemene trend: Pepe (PEPE). Deze opvallende speler heeft de afgelopen maand een indrukwekkende groei doorgemaakt, en volgens een bekende analist bestaat de kans op een nog veel verdere stijging.

De Nederlandse crypto exchange Anycoin Direct wil in ieder geval dat je dit keer niet de boot mist, en deelt daarom nu gratis 1,5 miljoen PEPE uit aan alle nieuwe Nederlandse gebruikers.

Een sterke maand voor PEPE

De afgelopen maand heeft PEPE een nette stijging van 20% genoteerd, ondanks het huidige negatieve sentiment op de markt. Deze groei wordt ondersteund door een aanzienlijk handelsvolume van $755 miljoen per dag, wat duidt op een gezonde marktactiviteit. Deze statistieken zijn een signaal voor zowel huidige als potentiële investeerders dat er nog veel in het vat zit voor deze memecoin.

Een andere opvallende ontwikkeling is de toename van activiteiten van grote investeerders, ook wel ‘whales’ genoemd, die aanzienlijke aankopen doen en daarmee hun vertrouwen in het potentieel van PEPE tonen. Zo werd onlangs nog een grote hoeveelheid tokens van de Binance exchange gehaald door een enkele adres, wat wijst op een sterke overtuiging in de winstgevendheid van de munt op de lange termijn. Dit soort acties versterkt het vertrouwen in Pepe Coin en kan leiden tot nog hogere prijzen en meer interesse van investeerders.

Gaat PEPE omhoog schieten?

Volgens vooraanstaande crypto-analisten, waaronder Crypto Tony, kan de recente prijsactie en de inherente kracht van PEPE leiden tot nieuwe recordhoogtes. Met de huidige dynamiek en het groeiende vertrouwen lijkt Pepe klaar om nieuwe grenzen te verkennen.

De recente ontwikkelingen rond PEPE tonen aan dat zelfs in een bearish markt er kansen liggen voor diegene die goed de marktsignalen weten te lezen. Met de toename van whale-activiteiten en een sterke maand achter de rug, kan deze meme coin wellicht een nieuw hoofdstuk inluiden voor investeerders.

Wat de PEPE koers ook gaat doen, Anycoin Direct heeft een nieuwe actie waarbij nieuwe gebruikers maar liefst 1,5 miljoen PEPE helemaal gratis in ontvangst mogen nemen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces volledig doorlopen en tenminste één succesvolle order plaatsen.

Pak gratis PEPE

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin - bewezen aanpak
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin – bewezen aanpak
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Solana memecoin explodeert 7.100%: Experts waarschuwen voor risico’s
Advertentie