Ivo Melchers Ivo Melchers
21/05/2024 13:44 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/05/2024 12:55

Crypto knalt omhoog, BONK aan kop – Nederlanders ontvangen gratis BONK

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Crypto knalt omhoog, BONK aan kop - Nederlanders ontvangen gratis BONK

Foto: Zakharchuk/Shutterstock

De cryptomarkt staat in volle bloei vandaag dankzij het hernieuwde optimisme voor de goedkeuring van een ethereum (ETH) spot Exchange-Traded Fund (ETF) in de Verenigde Staten. Als je dacht dat de koers van ethereum hard is gestegen, zal de op Solana (SOL) gebaseerde memecoin bonk (BONK) je nog meer verbazen.

BONK weet ethereum, dat met 18% is gestegen, van de troon te stoten als het gaat om de percentuele waardestijging. Om het succes van de populaire memecoin te vieren, deelt de Nederlandse cryptobeurs Anycoin Direct 400.000 gratis BONK uit aan alle nieuwe gebruikers.

BONK blijft schitteren in groene cryptomarkt

Sinds het begin van de maand bevindt de cryptomarkt zich in een opwaartse trend. Bitcoin (BTC) bereikte op 1 mei zijn absolute dieptepunt van onder de $57.000, maar heeft sindsdien weer zijn weg omhoog gevonden.

De populaire memecoin BONK was ‘s werelds grootste crypto echter al voor. Eind april begon de koers van de eind 2022 gelanceerde altcoin namelijk al aan zijn opmars. Terwijl de markt in onzeker vaarwater begaf, schoot de koers in minder dan een week met zo’n 70 procent de lucht in.

Nu de cryptomarkt weer floreert, trekt BONK wederom de kar. De afgelopen dag is BONK met maar liefst 23 procent in waarde gestegen. Zelfs ethereum, de aanjager van de koersrally, kan hier niet aan tippen.

BONK is vandaag de op één na hardste stijger binnen de gehele top 100 cryptomunten. Kijkend naar de koersprestaties van de afgelopen 30 dagen, staat BONK ook op een tweede plek. Met een stijging van bijna 50 procent is alleen meme-concurrent pepe (PEPE) harder gestegen.

Ontvang gratis BONK bij Anycoin Direct

De stijging van vandaag heeft de koers van BONK boven een belangrijke weerstand getild, zoals weergegeven door crypto-analist ‘Cold Blooded Shiller’ op socialmediaplatform X. De weg lijkt nu vrij te zijn gemaakt voor een verdere koersexplosie, mogelijk richting de in maart gevestigde all-time high.

Of BONK het zover weet te schoppen is natuurlijk allerminst een garantie. Echter heeft de memecoin in het verleden vaak genoeg bewezen dat het in korte tijd tot ondenkbare hoogtes kan stijgen.

Wat de koers van BONK ook in petto heeft de komende tijd, Anycoin Direct heeft speciaal voor lezers van Crypto Insiders een tijdelijke actie waarbij nieuwe gebruikers maar liefst 400.000 BONK helemaal gratis ontvangst mogen nemen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces volledig doorlopen en tenminste één succesvolle order plaatsen.

Maak nu een account aan bij Anycoin Direct en ontvang direct gratis en voor niets 500.000 BONK. Let op: deze actie is geldig t/m 22 mei.

Claim 400.000 BONK gratis

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Ripple (XRP) rechtszaak: SEC reageert op verzoek voor lagere boete
Ripple (XRP) rechtszaak: SEC reageert op verzoek voor lagere boete
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Crypto Ontbijt: Altcoins & Trump crash, Bitcoin-ETF uitstroom zet door
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Zeldzaam Bitcoin signaal wijst op koersstijging naar 180.000 dollar
Nieuwe crypto knalt bijna 1.200% omhoog na notering op Bybit
Advertentie