Kevin Schijven Kevin Schijven
25/06/2022 10:32 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/06/2022 10:32

Crypto marktwaarde weer boven $1 biljoen terwijl shiba inu hard stijgt

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Hoeveel moet je nu in Shiba Inu investeren om miljonair te worden?

Foto: FellowNeko/Shutterstock

Het is wederom een zeer groene dag in de cryptocurrency wereld. Bitcoin (BTC) blijft vooralsnog stijgen, maar wederom trekken veel altcoins nog een stuk sterker aan. Daardoor is de dominantie van bitcoin flink gedaald in de afgelopen twee weken. De totale marktkapitalisatie komt weer voor het eerst in twee weken boven $1 biljoen uit. Deze steeg in de afgelopen 24 uur met 2,7% naar $1,007 biljoen.

Ethereum wil hogere limiet transactiekosten – maar waarom?
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Ethereum stijgt 7,2%

Ethereum (ETH) maakte gisterenmiddag en sloeg toen $1.200 om van weerstand in support. Vervolgens steeg ether verder, maar lukte afgelopen nacht niet door $1.240 te breken. Desondanks hield de koers rond $1.220 stand en komt momenteel op $1.230 uit waarmee ETH vandaag 7,2% in de plus staat.

Advertentie

XRP, TRX, ADA blijven achter

Ripple (XRP) steeg donderdagnacht flink, maar corrigeerde daardoor gisteren ook behoorlijk. XRP kon vervolgens een stuiter maken, maar staat daardoor alsnog als enige grote crypto vandaag in het rood. XRP komt op $0,37 uit en staat 2% in de min. Tron (TRX) staat met $0,655 net 1% in de plus vandaag. Cardano (ADA) maakte gisteren ook een schommeling omlaag eerst en stoeit momenteel weer met $0,5. ADA staat 2,2% in de plus.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

BNB, DOT, DOGE in de plus

Binance coin (BNB) kon nog niet door $242 breken, maar staat met $239 alsnog 3% in het groen vandaag. Polkadot (DOT) steeg gestaag de afgelopen 24 uur, maar werd twee keer afgewezen rond $8,3. Toch staat DOT 4,1% in de plus. Dogecoin (DOGE) trok al iets sterker aan, maar kon nog niet $0,69 heroveren. DOGE staat 5,1% in de plus.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

AVAX, SOL, SHIB stijgen hard

Avalanche (AVAX) trekt nog een stukje sterker aan en staat met $21,2 maar liefst 10,5% in het groen vandaag. Ook solana (SOL) trekt flink aan en staat 10,5% in de plus. SOL komt momenteel op $42,3 uit. Shiba inu (SHIB) is vandaag de grote winnaar onder de grootste altcoins. SHIB komt op $0,0000116 na een stijging van maar liefst 13% in de afgelopen 24 uur.

Ethereum-aanbod op exchanges krimpt enorm, tot opmerkelijk dieptepunt
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Crypto top 100 hardste stijgers en dalers

Verder staan in de top 100 decentraland (MANA), flow (FLOW), arweave (AR), enjin coin (ENJ) en celo (CELO) zo’n 8% in de plus vandaag. Maker (MKR), internet computer (ICP) en zilliqa (ZIL) stegen al met 9% in de afgelopen 24 uur. Thorchain (RUNE) staat 11% in het groen, en sandbox (SAND), aave (AAVE) en helium (HNT) al 12%.

Fantom (FTM) is met maar liefst 14% in de afgelopen 24 uur gestegen en near (NEAR) en quant (QNT) 15%. Vandaag keert mina protocol (MINA) weer terug in de top 100 na een stijging van zelfs 18%.

Niet alles kleurt groen vandaag in de top 100. Titanswap (TITAN) en synthetix (SNX) corrigeren iets en dalen beide met zo’n 2%. Beide crypto staan echter alsnog dik 60% in de plus deze week.

Ethereum oprichter komt met oplossing voor groot netwerkprobleem
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Crypto Insiders Premium voor crypto analyses

Wil jij diepgaandere crypto analyses ontvangen? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Discord community voor leden. Stel vragen aan analisten, klets met onze fanatieke community en ontvang dagelijks technische en fundamentele analyses van crypto. Via Discord premium omgeving van Crypto Insiders kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie