Discussier met alle crypto insiders via Telegram

DeFi Yearn.Finance ontwikkelaar Andre Cronje laat weer van zich horen, YFI koers reageert meteen

Onlangs was nog op Crypto Insiders te lezen dat de koers van YFI, de token van het relatief nieuwe decentralized finance (DeFi) project Yearn.Finance, hard aan het dalen was. De YFI-koers was met meer dan 70% gezakt van zijn all-time high (ATH) van bijna $44.000 op 12 september naar $12.400 in minder dan een maand.

Dat komt wellicht doordat de gehele DeFi-markt langzamerhand begint af te remmen, maar ook vanwege het fiasco omtrent Eminence. Eminence is een nieuw gaming-project van Andre Cronje, de ontwikkelaar van Yearn. Yearn fans hadden $15 miljoen aan tokens in het smart contract van het project gestopt voordat deze klaar was voor gebruik. Hier maakt iemand misbruik van en roofde vervolgens het contract leeg.

- Advertentie -

Cronje ontving een bak van kritiek over zich heen en werd naar verluidt zelfs meerdere malen met de dood bedreigd. Hij trok zich terug van Twitter en de YFI-koers begon steeds harder te dalen.

Gisteren bracht Coindesk een exclusief interview met Cronje uit. Het interview werd echter al begin deze maand gedaan, maar werd in eerste instantie achter de hand gehouden op verzoek van Cronje. Coindesk besloot gisteren toch het artikel te plaatsen, tot ongenoegen van de ontwikkelaar.

Cronje zou tegen Coindesk gezegd hebben dat hij er compleet mee is gestopt. Hij zou de DeFi-markt hebben verlaten, Yearn overhandigd hebben en niets meer aan het bouwen zijn. Vervolgens laat Cronje toch weer van zich horen op Twitter, en hij ontkent volledig wat Coindesk zegt.

Ik ben nog steeds hier. Ik ben nog steeds aan het bouwen. Er is niets veranderd. Iedereen die anders zegt, rot op. Ik ben alleen maar klaar met tweeten en sociale media.

Aldus Cronje. Coindesk paste vervolgens het artikel en voegde het volgende eraan toe:

Kort nadat dit artikel was gepubliceerd, stuurde Cronje een tweet waarin hij ontkende dat hij was gestopt, in tegenspraak met wat hij CoinDesk op 1 oktober en opnieuw donderdag had verteld. Dit artikel geeft de Telegram-chats nauwkeurig weer en we staan erachter.

Ondertussen is de YFI koers weer behoorlijk aan het stijgen. Binnen een dag schoot de prijs van YFI van $12.400 naar $19.000, een stijging van meer dan 50%. Op het moment van schrijven begint de koers weer langzamerhand te dalen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.254,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.051,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.077,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.130,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.137,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.051,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.077,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.130,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.137,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.254,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...