Robin Hazekamp Robin Hazekamp
13/08/2023 12:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/08/2023 12:30

Deze 2 crypto zijn opeens enorm populair op Bitvavo

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Rally op Bitvavo: deze 5 crypto stelen deze week de show

Foto: T. Schneider/Shutterstock

Zoals altijd in de crypto industrie zijn er munten die keihard dalen, maar ook munten die hard stijgen. Nu lijken er op het populaire crypto platform Bitvavo twee munten te zijn die extreem hard gaan. Het gaat in dit geval om de livepeer (LPT) en de shiba inu (SHIB) tokens. 

Nog geen account bij Bitvavo? Klik op deze link om 10 euro gratis crypto naar keuze te ontvangen bij het aanmaken van een nieuw account!

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Livepeer crypto schiet door het dak

De LPT token is de munt die wordt gebruikt voor het Livepeer platform. Hierop kan men gedecentraliseerd streamen. De token is de afgelopen dag met meer dan 41 procent in waarde gestegen. Terwijl de munt rond middernacht nog rond de $6,0 schommelde, gaat de munt nu voor $8,51 over de toonbank.

Ook het handelsvolume is hard door het dak gegaan. Op Bitvavo is Livepeer momenteel de meest verhandelde munt, met een handelsvolume van $6,7 miljoen. De munt blijft de andere cryptomunten op Bitvavo nu ver voor en omvat 18,25% van het totale verhandelde volume. 

De reden voor de enorme stijging in waarde en handelsvolume is simpelweg een doorbraak. Voor LTP om te stijgen moest men een psychologische barrière doorbreken rond de zes dollar. En dat is gelukt, waarna de munt enorm bullish werd en een enorme koersstijging onderging.

Advertentie

Shiba Inu gaat hard op Bitvavo

Ook shiba inu wordt veel verhandeld op Bitvavo en is momenteel de op-één-na meest verhandelde munt op het platform. De koers is de afgelopen 24 uur gedaald, maar staat nog steeds 11 procent hoger dan vorige week. Momenteel verhandelt één SHIB token voor $0.00001057. 

SHIB omvat nu 13,1 procent van het totale handelsvolume op Bitvavo. Het 24-uurs handelsvolume op de Nederlandse exchange ligt nu rond de $4,8 miljoen. De reden hiervoor is de lancering van het nieuwe netwerk van het SHIB team, genaamd Shibarium. De bedoeling is dat Shibarium het netwerk van SHIB flink zal verbeteren.

Deel dit artikel
Robin Hazekamp

Toen Robin in de Europese politieke wedstrijd iMEP opeens moest verzinnen hoe de EU effectieve regelgeving op moest stellen voor cryptocurrency, stond hij even met zijn mond vol tanden. Terwijl hij zijn achtergrondonderzoek uitvoerde, ontdekte hij de voordelen van deze economische noviteit. In Robins visie gaan de EU en cryptocurrency hand in hand. Met een scherpe blik analyseert Robin hoe politiek en cryptocurrency elkaar zowel aanvult als tegenwerkt.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie