Deze cryptocurrency explodeerde met 31.600% kort na lancering op Uniswap

Het nieuwste cryptoproject van Andre Cronje, maker van het Yearn Finance (YFI) -protocol, maakte gisteren een krankzinnige lancering mee. Het project, dat Keep3r Network (KP3R) heet en werd gelanceerd op het gedecentraliseerde handelsplatform Uniswap, wist na enkele uren van zijn lancering met een ongekend hoog percentage te stijgen.

- Advertentie -

Na aanvankelijk voor iets meer dan $1,00 op Uniswap te hebben gehandeld, barstte de cryptocurrency uit en steeg snel naar het hoogste punt van $381,27, een stijging van 31.600% voor DeFi-handelaren die vroeg in de coin investeerde. De prijs van KP3R is volgens CoinGecko sindsdien teruggelopen naar $177.24, op het moment van schrijven.

Keep3r Network is ontworpen als een marktplaats voor zij die technische taken en opdrachten voldaan willen hebben. Hierbij wordt de token gebruikt als een beloning voor wanneer het werk voltooid is.

“Keep3r Network is een gedecentraliseerd keepersnetwerk voor projecten die externe devops nodig hebben en voor externe teams om opdrachten te vinden”

Een Keeper is de term die wordt gebruikt om te verwijzen naar een externe persoon en/of team dat een taak uitvoert. Dit kan zo simplistisch zijn als het aanroepen van een transactie, of zo complex als uitgebreide off-chain opdrachten.

De opdrachtgever kan door middel van verschillende factoren de vertrouwbaarheid van de ontwikkelaar beoordelen, waaronder het aantal voltooide taken en hoelang de keeper al lid is van het platform.

Te midden van de stijgende prijsactie van de nieuwe currency, waarschuwde Ethhub-oprichter Anthony Sassano investeerders, die inmiddels miljoenen in het project hadden gestoken, om voorzichtig te zijn. Het is en blijft een hele risicovolle investering doordat de prijs elk moment weer volledig in kan storten. Dit wordt al gauw duidelijk wanneer je ziet dat vandaag de prijs nog maar ongeveer 50% is van zijn all-time high van gisteren.

- Advertentie -

- Advertentie -
Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.791,40 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€15.825,90 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.883,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.898,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.071,20 Kopen
Laatste nieuws

Miljardenbedrijf MicroStrategy koopt weer voor miljoenen dollars aan bitcoin (BTC)

0
Het business intelligence- en softwarebedrijf MicroStrategy heeft gisteravond bekendgemaakt weer miljoenen dollars in bitcoin (BTC) te hebben geïnvesteerd. Dit maakte de CEO van het bedrijf,...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...