Rico Engelbarts
30/10/2020 14:09 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/11/2023 12:19

Deze cryptocurrency explodeerde met 31.600% kort na lancering op Uniswap

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Deze cryptocurrency explodeerde met 31.600% kort na lancering op Uniswap

Het nieuwste cryptoproject van Andre Cronje, maker van het Yearn Finance (YFI) -protocol, maakte gisteren een krankzinnige lancering mee. Het project, dat Keep3r Network (KP3R) heet en werd gelanceerd op het gedecentraliseerde handelsplatform Uniswap, wist na enkele uren van zijn lancering met een ongekend hoog percentage te stijgen.
Na aanvankelijk voor iets meer dan $1,00 op Uniswap te hebben gehandeld, barstte de cryptocurrency uit en steeg snel naar het hoogste punt van $381,27, een stijging van 31.600% voor DeFi-handelaren die vroeg in de coin investeerde. De prijs van KP3R is volgens CoinGecko sindsdien teruggelopen naar $177.24, op het moment van schrijven.
Keep3r Network is ontworpen als een marktplaats voor zij die technische taken en opdrachten voldaan willen hebben. Hierbij wordt de token gebruikt als een beloning voor wanneer het werk voltooid is.

“Keep3r Network is een gedecentraliseerd keepersnetwerk voor projecten die externe devops nodig hebben en voor externe teams om opdrachten te vinden”

Een Keeper is de term die wordt gebruikt om te verwijzen naar een externe persoon en/of team dat een taak uitvoert. Dit kan zo simplistisch zijn als het aanroepen van een transactie, of zo complex als uitgebreide off-chain opdrachten.
De opdrachtgever kan door middel van verschillende factoren de vertrouwbaarheid van de ontwikkelaar beoordelen, waaronder het aantal voltooide taken en hoelang de keeper al lid is van het platform.
Te midden van de stijgende prijsactie van de nieuwe currency, waarschuwde Ethhub-oprichter Anthony Sassano investeerders, die inmiddels miljoenen in het project hadden gestoken, om voorzichtig te zijn. Het is en blijft een hele risicovolle investering doordat de prijs elk moment weer volledig in kan storten. Dit wordt al gauw duidelijk wanneer je ziet dat vandaag de prijs nog maar ongeveer 50% is van zijn all-time high van gisteren.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie