Wessel Kersting Wessel Kersting
06/12/2021 11:06 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 20:16

Dit NFT-platform trekt zich niks aan van de crash

Nieuws
Dit NFT-platform trekt zich niks aan van de crash

Vandaag lijkt de markt er even geen zin in te hebben. Het herstel wat gister in gezet leek te worden is vandaag toch weer ver te zoeken. Bitcoin (BTC) leek te stoeien met de weerstand van $50.000 maar wist hier niet doorheen te breken. Vandaag staat een groot deel van de markt weer in de min. Toch zijn er coins die het weten te presteren om toch te stijgen. Zo ook non fungible token (NFT) platform BabySwap (BABY). Deze coin steeg in de afgelopen 24 uur met 60%. In de afgelopen zeven dagen ging nog beter, in deze periode steeg de coin namelijk met 134%. 

Door de stijging staat de coin nu op de 256e plek op basis van marktwaarde. De marktwaarde van de coin is $341 miljoen. Het volume is ten opzichte van gister toegenomen met 223%. De coin heeft al een aantal goede maanden achter de rug. Midden november werd de coin nog voor ongeveer $0,35 verhandeld. Ondertussen staat de cryptocurrency op $2,83. 

Bitcoin halving over minder dan 2 weken, spanning neemt toe

Wat is BabySwap?

BabySwap is zowel een Automated Market Maker (AMM) als een NFT gedecentraliseerde exchange voor nieuwe projecten op de Binance Smart Chain. Daarnaast kan een gebruiker van het platform ook deelnemen aan een Initial DEX offering (IDO). Hiermee kan je dus investeren in coins die nog niet openbaar verhandeld worden. Het voordeel hiervan is dat ze vaak voor een lagere prijs worden verkocht dan de prijs waarvoor ze later op een exchange verhandeld zullen worden. 

Advertentie

De grafiek van BABY

BABY is nog een relatief jonge coin. Hierdoor gaat de prijsactie slechts terug tot juni van dit jaar. Pas in augustus gebeurde er veel. Hier steeg de koers van $0,10 naar $1. De coin viel hierna echter wel in een neerwaartse trend. Deze trend werd in november pas doorbroken. De koers schoot de lucht in en is nog bezig met een geweldige run. Het zal interessant zijn om te zien of BABY blijft stijgen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie