Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

EOS blockchain maakt de overstap naar EOSIO 2 met een aantal verbeteringen

EOSIO, het blockchain-protocol van de EOS (EOS) cryptocurrency, heeft de overstap gemaakt naar EOSIO 2. Dat kondigt Block.one, het bedrijf achter EOS, 10 januari op Twitter aan:

- Advertentie -

Block.one noemt de geüpdatete blockchain “sneller, simpeler en veiliger.” Verder licht het een aantal nieuwe functies toe in een blogartikel.

Zo is de software waarop smart contracts draaien verbeterd met behulp van een nieuwe WebAssembly engine waardoor smart contracts “16 keer sneller” uitgevoerd kunnen worden dan voorheen.

Ook ondersteunt EOSIO 2 nu Web Authentication (WebAuthn), een internet verificatie standaard dat gebruik maakt van cryptografie als extra beveiliging voor private keys.

Daarnaast meldt Block.one dat de blockchain nu multithreading ondersteunt, wat inhoudt dat computer CPU’s op de EOS blockchain meerdere taken tegelijkertijd kunnen uitvoeren waardoor verwerkingen van transacties en blockprestaties op het EOS-netwerk voortaan sneller gaan.

Als laatst is er nog de nieuwe EOSIO quickstart Web IDE, een nieuwe tool voor ontwikkelaars waarmee een blockchain ontwikkelingsomgeving binnen enkele minuten opgezet kan worden, wat voorheen uren of zelfs dagen kostte.

Zoals al gisterochtend op Crypto Insiders was te lezen was EOS gisteren de grootste stijger in de markt onder de grootste cryptocurrencies qua marktkapitalisatie, hoogstwaarschijnlijk dus door de overstap naar EOSIO 2.

Block.one kondigde vorige maand aan dat het van plan is om een betaversie van Voice, het nieuwe socialmedia-platform op EOSIO, te lanceren op Valentijnsdag. In juni had Block.one $30 miljoen betaald voor de domeinnaam Voice.com.

David heeft een nieuwe wekelijkse koersanalyse online staan! Volgens hem zijn nu de bulls aan zet. Mis zijn analyse niet!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.403,41 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.296,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.351,98 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.360,43 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.361,79 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...