Ethereum en meeste crypto in ’t groen, binance coin en flow gaan hard

icon-ethereum
Ethereum nieuws
¿Podría la popular cadena BNB superar a Ethereum en 2024?

Foto: kicture/Shutterstock

Gisterenavond maakten veel altcoins een forse stuiter, net als bitcoin (BTC). Daardoor kleurt de cryptocurrency markt groen vandaag, maar breken de koersen nu uit de neerwaartse trend van deze week? De totale marktkapitalisatie is in de afgelopen 24 uur met 2% gestegen naar $1,13 biljoen.

Ethereum stijgt met 2,6%

Ethereum (ETH) zakte gisterenavond in eerste instantie weer even onder $1.600, al was dat minder diep dan enkele dagen geleden. Vervolgens maakte de ether koers een flinke bounce. Vanochtend stoeit ETH met weerstand rond $1.660 en komt de prijs op $1.662 uit. Daarmee staat de ETH koers vandaag 2,6% in de plus.

XRP, ADA, SHIB iets in de plus

Ripple (XRP) maakte gisterenavond een minder sterke stuiter en heeft vanochtend al wat moeite om stand te houden. Toch staat XRP met een prijs van $0,374 vandaag 1% in de plus. Cardano (ADA) piekte vanochtend even op $0,515, maar zoekt nu support op rond $0,51 waarmee koers 2% in de plus staat. Ook shiba inu (SHIB) staat 2% in de plus en komt op het moment van schrijven uit op $0,00001207.

AVAX, MATIC stijgen harder

Avalanche (AVAX) staat vandaag 3% in de plus, maar lijkt nog wat moeite te hebben met de $24. Solana (SOL) staat al 3,5% in de plus en lijkt wellicht steun te vinden op $40. Ook polygon (MATIC) staat 3,5% in de plus, maar dipt op het moment van schrijven weer onder $0,92.

DOT, DOGE, BNB stijgen ’t hardst

Polkadot (DOT) staat al 4% in de plus vandaag, maar kan de koers vasthouden aan de $8,4? Dogecoin (DOGE) staat ook 4% in de plus ten opzichte van 24 uur geleden en lijkt vooralsnog boven $0,069 stand te houden. De binance coin (BNB) van Binance is voor de tweede dag op rij de sterkste stijger onder de grootste crypto. De BNB koers doorbrak zojuist $320 en staat maar liefst 6,8% in de plus vandaag.

Crypto top 100 hardste dalers en stijgers

Aan de rode kant is het zeer karig vandaag. Chain (XCN) daalt met 2,1% en radix (RDX) met 2,8%. Defichain (DFI) zakt met 4% vandaag.

Daartegenover staan loopring (LRC), zilliqa (ZIL), stacks (STX), vechain (VET), litecoin (LTC) en 1inch (1INCH) zo’n 5% in de plus vandaag. Voor axie infinity (AXS), celsius network (CEL), neo (NEO) en aave (AAVE) is dat al 6%. Basic attention token (BAT), synthetix token (SNX), theta (THETA) en fantom (FTM) staan 7% in de plus.

Enjin coin (ENJ), zcash (ZEC) en pancakeswap (CAKE) stijgen met ongeveer 8%. Waves (WAVES) staat maar liefst 13% in de plus. Flow (FLOW) steelt vandaag de show op de markt en is met maar liefst 60% gestegen in de afgelopen 24 uur. Dat komt hoogstwaarschijnlijk door dit nieuws.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie