Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Altcoin nieuws Ethereum (ETH) beter voor bedrijven dan private blockchains, adviseert Ernst & Young

Ethereum (ETH) beter voor bedrijven dan private blockchains, adviseert Ernst & Young

In een recent interview tijdens de EY Global Summit 2020 met een van de voormannen van het consultancy-bedrijf Ernst & Young, Paul Brody, werd gezegd dat Ethereum (ETH) de oplossing is voor bedrijven die blockchain-technologie in willen zetten. Brody gaf aan dat zo’n infrastructuur op een blockchain veel kansen biedt door alle tools die het tot zijn beschikking heeft. Hij benadrukte hierbij dat het belangrijk is op te passen met private chains. Volgens hem is de enige manier waarop blockchain goed functioneert via een public chain.

Brody sprak zich ook uit over het belang en gebruik van gedecentraliseerde blockchains en wees hierbij vooral naar Ethereum. Het is volgens hem van belang dat data en transacties worden gedaan op een onafhankelijke blockchain. Op die manier is er geen andere partij of bedrijf die er met geld vandoor kan gaan, alles is publiekelijk inzichtelijk. Het is volgens hem de enige goede manier voor grote bedrijven om gebruik te maken van blockchain.

- Advertentie -

EY stelt daarbij nog meer belangrijke vragen ten aanzien van de lancering van hun platform die ze in samenwerking met Microsoft en Consensys gebouwd hebben Baseline.

  • Hoe toont blockchain zijn waarde en schermt het gevoelig informatie af?
  • Hoe kunnen bedrijven samenwerken en privacy waarborgen?
  • Hoe kunnen bedrijven het beste een blockchain implementeren?

Het huidige doel van de bedrijven is het toegankelijk maken van blockchain-technologie. Ze leggen hierbij ook de nadruk op privacy van de chain en het implementeren van blockchain. EY heeft naast blockchain ook investeringen gedaan in IoT, 3D printing, AI en drone-systemen. Echter blijft blockchain wel prioriteit binnen het bedrijf.

“Ik denk dat blockchain momenteel de meeste potentie heeft. Ik vang zelfs signalen op van een explosieve toename in gebruik. Dit zijn de signalen dat blockchain een stap vooruit doet.” – Jeff Wong, EY Innovatie manager.

Bitcoin (BTC) is op dit moment wat bearish signalen aan het afgeven en zou zomaar even support kunnen gaan zoeken. De bitcoin koersupdatevideo van Crypto Insider Michiel nog niet gezien? Bekijk ‘m dan snel!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.255,44 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.158,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.202,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.215,38 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.222,42 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...