Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Ethereum-oprichter Vitalik Buterin wilde ooit stage lopen bij Ripple Labs

De oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, tweette afgelopen vrijdag een interessant weetje over zijn carrière. Zo zou hij ooit hebben gesolliciteerd voor een stageplek bij Ripple Labs, echter ging dit om een bureaucratische reden niet door.

De tweet van de Russisch-Canadese ontwikkelaar was in reactie op een artikel van Bloomberg. In het artikel wordt geschreven hoe de visumaanvraag van Eric Yuan, CEO van Zoom, tot acht keer toe werd afgewezen. En nu is Yuan een miljardair.

- Advertentie -

In reactie schreef Buterin:

Leuk weetje: ik probeerde ergens midden 2013 stage te lopen bij Ripple, maar Amerikaanse visumregels die te maken hadden met het feit dat het bedrijf pas 9 maanden bestond en het minimum 1 jaar was, hielden dat tegen.

En dat is misschien maar goed ook. Buterin ontwikkelde later namelijk het Ethereum-netwerk. De native cryptocurrency van dat netwerk, ethereum (ETH) is daarnaast nu de tweede grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie. Ripple (XRP) staat op nummer drie.

Blijkbaar was Buterin al langer geïnteresseerd in Ripple. Zo schreef hij ooit een artikel voor Bitcoin Magazine, waarin hij met het volgende afsloot:

Hopelijk zullen binnenkort meer handelaren Ripple gaan accepteren voor betaling, en zelfs voordat dat gebeurt, is er altijd de optie om goederen of services over-the-counter te kopen op https://ripple.com/forum/ of http://reddit.com/r/ripplers. Voor nu veel succes met het verkennen van het nieuwste en beste wat cryptocurrency te bieden heeft!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.001,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.010,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.043,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.089,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.172,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.172,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.001,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.010,40 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.043,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.089,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...