Roy van Krieken Roy van Krieken
14/03/2024 19:29 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/03/2024 20:10

Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

In een sector waar giganten zoals bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) vaak alle schijnwerpers opeisen, duiken er soms kleinere, maar uiterst interessante munten op die verrassend uit de hoek kunnen komen. Vandaag blijkt dat ZEND te zijn. Deze opmerkelijke cryptomunt heeft een verbluffende stijging van 1130% meegemaakt in de laatste 24 uur. Deze crypto is momenteel op Bybit beschikbaar, waar je momenteel een bonus tot 40 euro gratis crypto naar keuze ontvangt.

Wat is ZEND?

ZkLend, met de ZEND token als zijn kroonjuweel, is een Layer-2 ‘money market protocol’ gebouwd op StarkNet. Het combineert de schaalbaarheid van zk-rollups, superieure transactiesnelheden, en kostenvoordelen met de veiligheid van Ethereum. Dit project is het geesteskind van Jane Ma en Brian Fu, die zkLend in februari 2022 oprichtten. De ZEND Token, het native utility token van zkLend, speelt een cruciale rol in het protocol door gebruikers te voorzien van stakingsbeloningen, verhoogde leencapaciteit, preferentiële tarieven, en bestuursrechten.

Dat zijn een heleboel mooie beloftes, maar vandaag ging het vooral om de koersstijging.

ZEND gaat stijgt 11x in waarde

Eerder vandaag weg ZEND genoteerd op Bybit (powered by SATOS) met een krankzinnige stijging van 1130% tot gevolg in het afgelopen 24 uur en wordt het verhandeld tegen $4,81. Maar eventjes was de stijging nog veel gekker. De koers bereikte namelijk heel kort de $66,97, wat op dat moment een stijging van bijna 10.000% was. Een knotsgekke nieuwe listing op Bybit dus.

ZEND grafiek op Bybit (Powered by SATOS)

Met zijn indrukwekkende prestatie trekt ZEND vanzelfsprekend de aandacht. Of de stijging ook duurzaam van aard is, of puur gebaseerd op speculatie is nu nog niet te zeggen. Dat zal voor mensen die vroeg zijn ingestapt in ieder geval niet uitmaken. Zij hebben een bijzonder mooi rendement behaald.

Tijdelijk tot 40 euro gratis crypto cadeau

Ben je klaar om je te verdiepen in de wereld van crypto en speel je met het idee om bitcoin (BTC) of misschien wel kleinere coins als ZEND te kopen of verhandelen? Wij hebben de handen ineengeslagen met Bybit powered by SATOS, de exchange met het meest uitgebreide aanbod van crypto in Nederland, om onze lezers een exclusieve aanbieding te doen.

Registreer je bij Bybit powered by SATOS via onderstaande knop en krijg als welkomstgeschenk tot 40 euro in de crypto naar keuze helemaal gratis.

40 euro gratis pakken

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie