Roy van Krieken Roy van Krieken
13/01/2024 13:09 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/01/2024 11:38

Hedera Netwerk krijgt financiële injectie van $408 miljoen 

icon-altcoins
Altcoin nieuws
hedera-netwerk-financiele-injectie

Foto: Shutterstock/TG23

Het Hedera Network (HBAR) heeft recentelijk een indrukwekkende stap gezet ter bevordering van haar ecosysteem. Er is door de Hedera Council, het besturend orgaan van het netwerk, heeft een toewijzing goedgekeurd van 4,86 miljard HBAR met een totale waarde van $408,2 miljoen. Deze beslissing is een duidelijk signaal van vertrouwen in de toekomst van het netwerk, dat in 2023 al meer dan 33 miljard transacties verwerkte.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Hedera zet in op de toekomst

Het grootste deel van deze investering, zo’n 4,248 miljard HBAR, zal worden ingezet voor bestaande initiatieven, waaronder de HBAR Foundation, de Hashgraph Association en de DLT Science Foundation. Dit zijn allemaal organisaties die innovatie van het netwerk bevorderen. Deze ontwikkeling is een logische stap na de indrukwekkende prestaties van het Hedera Netwerk vorig jaar en beoogt de basis van het netwerk te versterken.

Betsabe Botaitis, de financieel directeur van de Hedera Council, benadrukte het belang van de toewijzing voor de groei van het ecosysteem. Een deel van de HBARs, ongeveer 614,06 miljoen, zal worden gebruikt voor operationele kosten en het compenseren van vroege investeerders via het SAFT-programma (simple agreement for future tokens). Allemaal zaken die het netwerk naar een nieuw niveau moeten tillen.

Advertentie

HBAR in zwaar weer

De plannen voor de uitbetaling van de subsidies aan de HBAR Foundation en Hashgraph Association zijn al in gang gezet voor het eerste kwartaal, terwijl de DLT Science Foundation gedurende het jaar subsidies ontvangt na het behalen van cruciale mijlpalen.

Het is duidelijk dat Hedera flink inzet op de toekomst en ook flink vertrouwen heeft in groei de komende tijd. Op het moment van schrijven staat de koers van HBAR op $0,07 en heeft het netwerk een marktkapitalisatie van $2,67 miljard. Vandaag staat HBAR wel met meer dan 5% in het rood, maar dat is niet gek gezien de huidige staat van de markt.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie