Roy van Krieken Roy van Krieken
13/01/2024 13:09 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/01/2024 11:38

Hedera Netwerk krijgt financiële injectie van $408 miljoen 

Hedera-HBAR
icon-altcoins
Altcoin nieuws
hedera-netwerk-financiele-injectie

Foto: Shutterstock/TG23

Het Hedera Network (HBAR) heeft recentelijk een indrukwekkende stap gezet ter bevordering van haar ecosysteem. Er is door de Hedera Council, het besturend orgaan van het netwerk, heeft een toewijzing goedgekeurd van 4,86 miljard HBAR met een totale waarde van $408,2 miljoen. Deze beslissing is een duidelijk signaal van vertrouwen in de toekomst van het netwerk, dat in 2023 al meer dan 33 miljard transacties verwerkte.

Bitcoin houders stappen massaal over naar KASPA (KAS): 95% meer winst
Bitcoin houders stappen massaal over naar KASPA (KAS): 95% meer winst

Hedera zet in op de toekomst

Het grootste deel van deze investering, zo’n 4,248 miljard HBAR, zal worden ingezet voor bestaande initiatieven, waaronder de HBAR Foundation, de Hashgraph Association en de DLT Science Foundation. Dit zijn allemaal organisaties die innovatie van het netwerk bevorderen. Deze ontwikkeling is een logische stap na de indrukwekkende prestaties van het Hedera Netwerk vorig jaar en beoogt de basis van het netwerk te versterken.

Betsabe Botaitis, de financieel directeur van de Hedera Council, benadrukte het belang van de toewijzing voor de groei van het ecosysteem. Een deel van de HBARs, ongeveer 614,06 miljoen, zal worden gebruikt voor operationele kosten en het compenseren van vroege investeerders via het SAFT-programma (simple agreement for future tokens). Allemaal zaken die het netwerk naar een nieuw niveau moeten tillen.

Advertentie

HBAR in zwaar weer

De plannen voor de uitbetaling van de subsidies aan de HBAR Foundation en Hashgraph Association zijn al in gang gezet voor het eerste kwartaal, terwijl de DLT Science Foundation gedurende het jaar subsidies ontvangt na het behalen van cruciale mijlpalen.

Het is duidelijk dat Hedera flink inzet op de toekomst en ook flink vertrouwen heeft in groei de komende tijd. Op het moment van schrijven staat de koers van HBAR op $0,07 en heeft het netwerk een marktkapitalisatie van $2,67 miljard. Vandaag staat HBAR wel met meer dan 5% in het rood, maar dat is niet gek gezien de huidige staat van de markt.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin - bewezen aanpak
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin – bewezen aanpak
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Solana memecoin explodeert 7.100%: Experts waarschuwen voor risico’s
Advertentie