Home Nieuws Altcoin nieuws Is ripple (XRP) een goede investering? Ripple-medewerker geeft antwoord

Is ripple (XRP) een goede investering? Ripple-medewerker geeft antwoord

In een antwoord op de vraag “is XRP een goede investering?” op Quora, stelt Ripple’s senior talent sourcer, Josh Lin dat deze vraag niet gemakkelijk te beantwoorden is. “Ja en nee,” zegt Lin.

Lin haalt verschillende punten aan waarom deze vraag lastig is. Zo gelooft hij dat XRP een goede investering is omdat Ripple er alles aan doet om XRP in zijn producten te betrekken en zo volume naar het ecosysteem te brengen:

“Ja, want … Ripple stimuleert meer nut en volume naar het XRP-ecosysteem, dat in theorie de intrinsieke waarde van XRP zou moeten verhogen. Maar of de bied-/vraagprijs dat weerspiegelt … Ik heb geen idee.”

- Advertentie -

Lin schrijft daarnaast dat wanneer je in XRP wil investeren, je ook naar het team bij Ripple moet kijken. Volgens hem behoren zijn collega’s bij het fintech-bedrijf tot “de slimste en nederigste mensen” waarmee hij ooit heeft samengewerkt.

Vervolgens haalt Lin een punt aan waarom XRP geen goede investering zou zijn, namelijk regelgeving. Hij schrijft:

“Nee, omdat … er is nog steeds onzekerheid bestaat of de SEC XRP zal bestempelen als een effect van Ripple. Omdat de crypto-sector nog in opkomst is, zijn er veel zaken rondom regelgeving onzeker.”

Dit laatste punt kan grote impact gaan hebben op XRP. Ripple zit op het moment van schrijven in een rechtszaak verwikkeld waarin wordt gesteld dat XRP een effect is. Mocht de rechter besluiten dat dit inderdaad zo is, dan zou dit volgens Ripple “een dreiging voor de bruikbaarheid van XRP als een valuta” vormen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.720,64 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.042,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.112,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.125,67 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.171,91 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Magische grens in zicht

Wat is dat toch met die psyche van de mens? Keer op keer, als de koers van bitcoin support lijkt te vinden, stappen ze...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.