Wessel Kersting Wessel Kersting
10/11/2021 14:14 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 19:09

Loopring (LRC) weet maar niet van ophouden, stijgt met 900% – Wat zit hierachter?

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Loopring (LRC) is eigenlijk al sinds oktober bezig met een geweldige bullrun die in een rechte lijn omhoog beweegt. De cryptocurrency is in oktober begonnen rond de $0,35 en heeft sindsdien een stijging van meer dan 900% doorgemaakt. Ook vandaag stelde Loopring weer niet teleur met een stijging van meer dan 50%.

Op de grafiek is duidelijk te zien dat de koers zich in een higher high, higher low patroon beweegt. Dit wil zeggen dat de koers elke keer een hogere piek maakt dan de piek daarvoor, en een hogere bodem dan de bodem daarvoor. Dit is te vergelijken met een trap die gestaag naar boven gaat. Erg bullish om te zien!

Als we wat verder inzoomen naar de afgelopen paar dagen is te zien dat $LRC gister de all-time high heeft weten te doorbreken die op de grafiek hieronder gerepresenteerd wordt door de witte lijn. De koers heeft diezelfde dag al meerdere malen geprobeerd deze weerstand te doorbreken, maar tevergeefs. Rond 18:00 uur gisteravond lukte het traders echter wel om hier doorheen te breken. De $2,5 werd daarna nog opnieuw getest. Van de vorige weerstand werd steun gemaakt. Vanuit hier had de cryptocurrency een sterk platform om door te stijgen. Na een stijging van ongeveer 20% gisternacht nam LRC even de tijd om te consolideren. Na een goede nachtrust hadden investeerders er blijkbaar weer volle energie voor, want vanochtend schoot de koers omhoog met zo’n 47%. Op $3,90 werd er een nieuwe all-time high gezet.

Influencers die memecoins promoten riskeren celstraf in VK
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Geruchten over grote samenwerking

Maar waarom stijgt de cryptocurrency nou eigenlijk? De stijging is te verklaren door een aantal geruchten die rond gingen met betrekking tot een samenwerking met Gamestop ($GME). De samenwerking zou naar verluid gaan om een non-fungible token (NFT) marktplaats. Gamestop zou een NFT marktplaats willen beginnen op basis van de LRC technologie. Ook had een handelaar een speciale lijn code gevonden in de Loopring GitHub die zou hinten naar Gamestop. Of deze samenwerking echt plaats zal vinden is nog onduidelijk, echter zou het zeker een mogelijkheid zijn.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie