Roy van Krieken Roy van Krieken
10/07/2021 15:55 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/07/2021 15:55

Met vechain (VET) betalen bij eBay en Amazon? Project kondigt samenwerking aan

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Amazon vinculará NFTs a activos reales y podría emitir tokens

Groot nieuws voor Vechain (VET). Het project uit China, dat zich voornamelijk richt op de bedrijfswereld, heeft een nieuwe deal aangekondigd met e-commerce bedrijf Shopping.io

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

VeChain en Shopping.io

Shopping.io is een bedrijf dat gebruikers in staat stelt om met cryptocurrencies te winkelen bij onder andere Amazon, eBay, Walmart en in de nabije toekomst AliExpress. Met het nieuwe partnership tussen VeChain en Shopping.io wordt dit voor VET holders nu ook mogelijk.

Dat is nog niet alles. VET holders krijgen ook 2% korting op alle bestelling die zij maken bij de verschillende webshops. Met deze nieuwe deal is VeChain een van de eerste projecten die gebruikers in staat stelt om online te winkelen.

Volgens CEO van Shopping.io is de nieuwe deal met VeChain baanbrekend:

“VeChain is een gigantische prestatie voor Shopping.io door hun gepassioneerd gemeenschap en de lange levensduur. We zijn enthousiast om te zien wat de toekomst nog in petto heeft door middel van deze partnership.”

Advertentie

VeChain blijft gestaag groeien

De afgelopen tijd heeft het team achter VeChain bepaald niet stil gezeten. Links en rechts werden nieuwe deals gesloten met externe partijen om op deze manier de reikwijdte van VeChain te vergroten.

Dit heeft plaatsgevonden binnen een tal van sectoren. De deal met Shopping.io is een perfect voorbeeld van menging in de wereld van e-commerce, maar VeChain heeft zich ook uitgebreid naar onder andere de klimaat sector.

VeChain bemachtigde ook een plekje in de Chinese China Animal Health and Food Safety Alliance (CAFA), de Chinese versie van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. VeChain komt hier als enige blockchain bedrijf in een lijstje te staan tussen onder andere Unliver China, Starbucks en vele andere.

VeChain lijkt dus ook deze sector binnen te stromen in de nabije toekomst. Tijdens een bijeenkomst van dit orgaan op 7 juli stelde de VeChain Foundation het volgende:

“[…] de radicale potentie van agrarische traceerbaarheid om de volledige productieketen te verbinden en te transformeren, van producenten tot aan consumenten en overheidsinstanties”

Een ding is zeker. VeChain heeft grootse plannen voor de toekomst en maakt er ook echt werk van. Als we de VeChain Foundation zelf mogen geloven zal binnen de kortste keren VeChain niet meer weg te denken zijn uit het bedrijfsleven.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie