Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

Meta (MTA) token stijgt 2400% na lancering, DeFi FOMO neemt toe

Decentralized Finance (DeFi) lijkt steeds te blijven groeien, nieuwe munten stijgen gigantische aantallen procenten. Zo steeg Meta (MTA) ruim 2.400% slechts een paar dagen na de lancering.

Ryan Watkins, onderzoeker van Messari schreef in een tweet dat veel investeerders die er vroeg bij waren in hele korte tijd grote winsten behaalden nadat de token live ging.

- Advertentie -

“MTA handelt nu tegen 16x de seed-prijs van $0,15. De dynamiek rond het aanbod was veel eerlijker, maar toch dreef de fomo de prijs veel hoger op dan welke andere IDO dan ook. Ik vraag me af of de meeste mensen op dit moment minder zouden hebben betaald in het oorspronkelijke aanbod.”

MTA is een token die draait op mStable, een coin die draait op het Ethereum (ETH) protocol met als hoofddoel stablecoin investeerders aan te trekken. Het doel van het project is om investeerders te vergaren die winst willen behalen door middel van leningen. Hierover ontvangen zij rente wat voor veel investeerders interessant is.

MTA steeg maar liefst naar de $3,88 afgelopen maandag volgens statistieken van CoinGecko, dit is een stijging van 2.486% ten opzichte van de initial decentralised exchange offering (IDO). Op het moment van schrijven is de coin $3 waard.

Het hoofddoel van de nieuwe DeFi beweging is het bieden van een alternatief wat betreft financiële dienstverlening. Door bepaalde processen te automatiseren of veranderen zijn tussenperssonen bij het verstrekken van leningen bijvoorbeeld niet meer nodig. Dit is ook toe te passen op verschillende vormen van trading.

De DeFi beweging doet een hoop met de crypto-markten in 2020. Nog nooit eerder zagen we zoveel geld dat opgeslagen was in DeFi contracten op zowel de Ethereum chain als de Bitcoin (BTC) blockchain. Volgens Pulse staat is dat aantal momenteel ruim $3 miljard. Ondanks de grote populariteit blijven er ook traders kritisch. Zo schreef de Joe007, een welbekende trader in de crypto-industrie, dat de DeFi beweging slechts berust op FOMO en dat dit nog wel eens raken klappen uit kan gaan delen nietsvermoedende traders

Joe007, vergeleek de gekte rondom DeFi ookal met ponzi-fraude. Hij is bang dat alleen de grote traders zullen profiteren en de kleine traders zullen leiden onder de grote. Daarnaast is ook nog niet overtuigd genoeg door verschillende projecten.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.076,38 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.076,38 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...