Home Nieuws Altcoin nieuws Nederlands blockchain-platform voor tokenized vastgoed ontvangt goedkeuring AFM

Nederlands blockchain-platform voor tokenized vastgoed ontvangt goedkeuring AFM

Max Crowdfund, een internationaal crowdfunding platform voor vastgoed, heeft goedkeuring ontvangen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), de Nederlandse gedragstoezichthouder voor financiële markten.

- Advertentie -

Max Crowdfund is eigendom van de Max Property Group, gevestigd in Rotterdam. Het bedrijf meldt dat dit de eerste keer is dat een dergelijk platform de goedkeuring van de AFM heeft ontvangen.

Het doel van het project is om investeerders te verbinden met vastgoedontwikkelaars. Het platform streeft ernaar om investeringen in onroerend goed te democratiseren. Het platform kan gebruikt worden om geld in te zamelen bij het publiek en pitchen voor een internationaal publiek.

De Max Property Group heeft een eigen cryptocurrency genaamd MPG. Investeerders op het Max Crowdfund platform betalen een eenmalige vergoeding die gelijkstaat aan 0,1% van hun investering alsmede een maandelijkse vergoeding van 0,1%. Deze kosten worden gebruikt voor het kopen en vernietigen van MPG tokens.

MPG en het platform maken gebruik van de Ardor blockchain van Jelurida. Erwin van Kekem, CTO van MPG, meldt aan Cointelegraph dat de lancering van het platform ergens in de komende maanden zal plaatsvinden en beschikbaar zal zijn als app op Android en iOS. 70.000 mensen hebben zich er al voor aangemeld.

- Advertentie -

Het nieuws zorgt ervoor dat de koers van MPG omhoog stijgt. Deze staat op het moment van schrijven 15% in de plus op een waarde van $0,0033.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€15.628,90 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€15.356,00 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€15.356,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.396,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€15.453,10 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...